Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berinidnevnici

Marketing

Mama spalio sam dlačice



Da, da ima dlaka i dlačica po svuda, od glave do pete, neki na jeziku, a neki čak i po tabanima. Ma kako li se zove ona bolest? E da, fakat: Vukodlaktitis.

Pošto je dio moje ekipe uvijek volio biti normalan i odrastati primjereno, isfurali smo, neki priručni bacač plamena. A jebi ga, gledaš onaj Running man, mlad si, zabriješ na Fireballa i briješ kako bi to bilo in kad bi to imao doma. A što sad, otići na kiosk i ubost bočicu INA plina za upaljače, koji još k tome jebeno smrdi kad ga raspršiš zrakom.

Što dalje ? Ajd probajmo nekako to zapalit da gori. Ok, štrc i wooosh (nije muško svršavanje u pitanju, nego samo Onomatopeja). Uf, to nije to, to leti ko ludo, pokušaj No. 2. Pa cijev neku, probat. Koju? Pa ono Flomasteru izvadiš utrobu i dobiješ cijev. A kako nataknut ? E pa imaš one kurčiće za punjenje tako da to onda staviš na jedan kraj i tu utakneš glavić plinske bočice, stisneš i kresneš šibicu. Ma da? Radi.

Radi, radi ako ne okreneš prema sebi i ne gledaš kako taj plamen gori i pri tom ne sjebeš jednu obrvu. A kaj sad, zgledam malo neproporcionalno, jedna obrva cijela, druge pol nema. Pa jesi kad čuo za žilet ? Dobro da obrijat ću i drugu do pola, valja nitko neće skužit. Ma ne svi su samo diskretno piljili i smješkali se, ali tek na pitanje: Pa kaj se kuži, svijest malo proradi.

Verzija 2.0, spornog plamenika je imala metalni završetak, tako da nije više bilo opasnosti, od topljenja kraja Flomastera, koji bi se obično tom prilikom zapalio i dane su upute, da nije zgodno promatrati kako to suklja. Ajmo na Party. Ma koji Jim Carrey i fora iz Glup i Gluplji, zapalit prdac s upaljačem. Još tada taj film nije bio ni u desetljetnom planu. Pa probao bi, jel to radi ? Pa ono, hoćeš na golo, jer preko hlača možda ne i funkcionira. Pa daj daj samo da se proba Jesi napunio ? Naravno, pali. UUUUUUUUUUU Gori guuuuzaaaaa, uuuuffff što to peče, odoše dlačice u pepeo.

E pa kad je tako, zalijevaj s vodom, gasi požar, a kasnije Becutan krema u simbiozi s Penaten puderom i biti će ok za tjedan dana…….

Post je objavljen 25.01.2012. u 09:23 sati.