Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdvirje

Marketing

Tri skraćena seniorska odjeljenja DVD-a Virje na izletu u toplicama Sveti Martin na Muri


U subotu, 21. siječnja 2012.godine DVD Virje odlazi na izlet sa svoja tri seniorska skraćena odjeljenja, u toplice Sveti Martin na Muri. Zasluženi izlet dočekali su vrijedni i marljivi natjecatelji koji svojim trudom i zalaganjem uistinu to i zaslužuju. Unatoč problemima oko usklađenja termina odlaska zbog posla, škole te privatnih obaveza uspjeli smo realizirati taj izlet uz veliko zadovoljstvo svih članova. Dolazak u toplice Sv. Martin u 10 sati jamčio je dovoljno vremena za dobru zabavu, ludi provod i uživanje u svim čarima toplica.


Dok je dio članova uživao u jacuziu i hidro masaži tijela drugi su se uputili na istraživanja Finske, parne saune i solarija koji ih je impresionirao te ostao u lijepom sjećanju.


Pravi zimski užitak, iako bez snijega, pružilo je kupanje u vanjskom termalnom bazenu koji je mnoge ostavljao bez daha koliko zbog zime prilikom izlaska iz njega toliko i zbog užitka koji pruža vruća voda i hladni atmosferski zrak.


Jako zanimljivo bilo je i u velikom unutarnjem bazenu gdje smo svi strahovali radi mogućeg nestanka vode koju su pojedinci uporno gutali prilikom potapanja.


Takvi izmoreni svi su sa zadovoljstvom pojeli ukusni objed. U 16:30 polako smo, puni impresivnih dojmova, krenuli svojim kućama.

Zapovijednik:
Saša Grgar


Post je objavljen 25.01.2012. u 00:31 sati.