Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

Grgi Baturu kao pioniru poznato zašto se obrušava na pojedinca Stranke hrvatskog zajedništva koja svojim stilom razotkriva razne slabosti koje prijete hrvatskoj zajednici

Grgi Baturu kao pioniru poznato zašto se obrušava na pojedinca Stranke hrvatskog zajedništva koja svojim stilom razotkriva razne slabosti koje prijete hrvatskoj zajednici


Tvoj naslov Mićine budalaštine govori o tebi kao o neozbiljnoj osobi.
Stranka hrvatskog zajedništva javno obznanjuje i daje priopćenja u javnosti te su svi njezini tekstovi na internetu. Oni potiču hrvatski narod da svjedoči istinu. Tako smo dali i priopćenje pod naslovom Općina Starigrad iz razloga što je riječ o kriminalnim radnjama Ministarstva mora, prometa i infrastrukture i dr., a što bi tebi kao ing. građevine trebalo biti poznato.

Još jednom iz navedenog priopćenja ti dostavljam da je u općinu Starigrad Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture ulagalo značajna sredstva u sanaciju i modernizaciju cesta i drugih objekata na području općine Starigrad i to pred svake izbore, bilo parlamentarne bilo lokalne. Tako je nekontrolirano uložilo u nekoliko godina u općinu Starigrad preko 30 milijuna kuna, a naročito su prenapuhali investiciju izgradnje nogostupa u dužini 6,5 kilometara od Selina do Starigrada kojeg su financirale Hrvatske ceste sa 17 milijuna kuna.

Po sudskim građevinskim vještacima 6,5 kilometara nogostupa od Selina do Starigrada dođe oko 5 milijuna kuna. Pitanje je gdje je završilo ostalih 12 milijuna kuna. Nadam se, Grgo, da ćeš kao ing. građevine izračunati realnu cijenu i da ćeš potom izvjestiti nadležne državne institucije koje su zadužene za otkrivanje i progon kaznenih djela. Ako su uočene nepravilnosti, a ne poduzmeš ništa kao potpredsjednik skupštine Zadarske županije, ogriješio si se o članak 300. Kaznenog zakona RH zbog neprijavljivanja kaznenog djela.


Uz pozdrav

U Zadru, 24. siječnja 2012. godine


Mr.sc. Miljenko Marić


Post je objavljen 24.01.2012. u 21:54 sati.