Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zmajaa

Marketing

..za ekipu iz coska i sve goste.. :p

i kako i naslov kaze.. nastavljamo mi u istom ritmu, za ekipu iz coska i sve goste... cepamo vene.. mouthwash

obiteljski problemi, ne predvidene i ne zeljene situacije i sve ostale negacije su nas snasle, obeshrabrilo nas je da pisemo blog, ali je zato sluzilo kao motiv i dobar ispusni ventil nakon sveg nakupljenog stresa..

pa gledajuci zadjni post, i zadnje slikice, taj zid od nase future kupaone, koji smo iz tjedna u tjedan preko noci topili kvascem da malo naraste, je sada vec gotov..



cvrsto stoji na svojim "nogama" :p naznaka da ce se srusiti (jos) nema.. tako da mali od vode moze slobodno doci i štemati markovu rukotvorinu..

iako smo razmisljali i izvjecali, da cemo sve zidove obloziti regipsom, jer su pivskom bocom ravnani.. dead kada je čiko :p od plahona stigao, totalno nas je obeshrabrio.. i natjerao na ocajnicki cin.. skidanje blatnog maltera sa SVIH zidova.. hrabro smo krenuli skidati sarafcigerom smokin



i ostalim dostupnim alatima :)



par dana smo uredno krbali, kako zidove, tako i zglobove i dlanove.. bas kao dvojac iz A je to.. a onda smo otkrili... - m - a - k - i - t - u - ... aaaahh cerek



a onda je sve islo kao podmazano ihihihih... i nakon samo par sati.. zidove smo ogolili.. i napravili hrpe smeca za izvesti..



bratski smo podijelili posao.. haha.. dok je on lopatao i vozao kolica unutra - van - van - unutra.. ja sam svoje pocistila i pronasla u nasoj (kroz kratko vrijeme) kuhinji.. savrseno mjesto za:



danas slijedi voda.. i struja.. (bas ide to zajedno) to ce ipak raditi netko malo strucniji.. tako da danas.. sve cetiri u zrak i pjevapjevapjeva

polako odmicemo s radovima.. nadam se da cemo skoro i zgotoviti..
budite mi dobro i dobri belj


Post je objavljen 23.01.2012. u 10:58 sati.