Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/potravljemoje

Marketing

oće li našome potravlju bit bolje u uniji?

juče je većina od nas rvata izabrala da ćemo u toju uniju jerbo da nan je tamo i misto. svi su pulitičari zaradi toga sritni i prisritni. narod malo manje. pulitičari će sidit u tome eropskom parlamentu i dobivat za to velike gaste. dobivat će i rvacka eropske gaste za svakoje potribe.
naši pulitičari su pokazali narodu kroz ove godine neodvisnosti kako znaju upravljat s gaston. nikizin će se za to i sudit.
a oće li našome potravlju bit bolje u uniji ili brez nje?
kažu novine da su dalmatinci najmanje glasova dali uniji na vome revendumu. ja mislin da je to zato šta su dalmatinci priponosni da bi svoju sudbinu pripušćali tuđinu a jope se boje domaći lupeža šta su nan svo vino iz bačava istakali i prodali.
daj bože da ova unija makar donese malo reda među naše lupeže šta se motaju oko državne kase ki mačka oko vruće kaše.
neka jin dođe u pamet da ji je narod tute postavijo i da njemu tribaju služit a ne po cile dane kontat u glavi di se more štogod " jamit".
davno je rojs reka da ko je jamijo jamijo je ali to nije bila istina. našin lupežin nikad dosta kruva brez motike.do juče su uzimali šta jin nije ćaćino ni njijovo.
pitan se samo kaće tome doć kraj.
dok se pitan o tomen napravijo san mali videjo o potravlju. na njemu su slike sve sa ovoga bloga. more bit da van se i neće svidit ali šta van ja mogu.
ne sviđa se ni meni unija, ha, ha.
ma isto virujen da za ovi naš napaćeni i osiromašeni narod mora jeanput granut sunce i rane mu zaličit.










Post je objavljen 23.01.2012. u 08:33 sati.