Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dannycrane

Marketing

Plus i minus

Moram priznati da sam zadovoljan sa početkom godine, onako narodski mogla je započeti i bolje ali kad se sve uzme u obzir, plus je tu i to sasvim solidan.
Skijanje u Sloveniji, platiš 100 dobiješ 130, možda sam ja bio bolje sreće od drugih ali ukupan dojam na slovence i uslugu je čista petica.
Toliku razinu profesionalnosti, ljubaznosti odavno nisam sreo u našim ljetovalištima.
Posao ide kao podmazan, iako je kriza, nitko nema para i sve nešto šteka i kašljuca ali da kucnem u drvo..sve 5. Sve super, zdravlje odlično, ljepša polovica blista..itd
Loša stvar je da me je neki papak ogrebao na parkingu i zbrisao.
Da je stari auto pa me zaboli nešto, ali brate mili novi pa mi je nekako žalosno ga vidjeti onako očešanog, kako mi se ne plaća kasko za ogrebotinu ostati će tako određeni duži vremenski period. Ako uhvate tog dripca volio bi da ga kazne sa pohađanjem škole vožnje. Usput kad sam kod toga koliko bi vozača sa vozačkom dozvolom položilo pismeni test'. Ovdje imate online vozački test, za zabavu..da vidite koliko znate.
Ne znam kakvi su drugi vozači iz drugih krajeva lijepe naše ali u zadnje vrijeme često susrećem pulske registarske oznake, čini mi se da susjedi iz Istre kao da ne znaju da li bi "piškili ili kakili", toliko su sigurni u svoje postupke na cesti.
Koliko god da ima autoškola u tom djelu Hrvatske nisu se baš iskazale.

I za kraj, pripreme za državnu maturu, ako imate klince ili klinceze kojima je to potrebno, toplo preporučam, na žalost nisu nam sve srednje škole elitne, a i u onima koje spadaju u tu kategoriju ima predmeta i profesora koji nisu toliko zahtjevni, to znači da će djeca imati manje znanja iz određenih područija i da bi im to znanje moglo faliti..stoga brinite se za budućnost vaše djece. U životu su dovoljne male greške ili propusti pa da život ode u nekom sasvim drugačijem smijeru.
Denny Crane



Post je objavljen 22.01.2012. u 22:54 sati.