Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Koncerti ove godine



METALFEST OPEN AIR CROATIA, 2. i 5.6.2012. Puntamika Zadar
Svjetski metal gigant i ponajbolji thrash metal bend, član „Big 4“ tima, Megadeth, nastupa na Metalfest Open Air Croatia 2012 (www.hr.metalfest.eu). Također nedavno su potvrdfili svoj nastup i Moonspell & Septicflesh i Fear Factory!
LINE-UP METALFEST CROATIA 2012:
MEGADETH (www.megadeth.com)
W.A.S.P. (www.waspnation.com)
FEAR FACTORY (http://www.fearfactorymusic.com)
DARK TRANQUILLITY (www.darktranquillity.com)
IN EXTREMO (www.inextremo.de)
BLIND GUARDIAN (http://wwwb.lind-guardian.com)
KREATOR (http://www.kreator-terrorzone.de) Metalfest nastupi festivalska exskluziva u 2012.
BEHEMOTH (www.behemoth.pl)
HYPOCRISY (http://www.hypocrisy.tv) Metalfest nastupi festivalska exskluziva u 2012.
VADER (www.vader.pl)
DEATH ANGEL (www.deathangel.us) – izvode „The Ultra-Violence“ album
LEGION OF THE DAMNED (http://www.legionofthedamned.net/2011)
FLESHGOD APOCALYPSE (http://www.fleshgodapocalypse.com)
ENSIFERUM (http://www.ensiferum.com)
ALESTORM (www.alestorm.net)
POWERWOLF (www.powerwolf.net)
HATE (http://www.hate-metal.com)
LAKE OF TEARS (www.lakeoftears.net)
TRIPTYKON (www.triptykon.net)
SKULL FIST (http://www.facebook.com/skullfisted)
ASHES YOU LEAVE (www.ashesyouleave.org)
COLD SNAP (www.cold-snap.com)
EVIL BLOOD (http://www.myspace.com/evilbloodthrashmetal)
RISING DREAM (www.rising-dream.net)
BREZNO (www.myspace.com/breznospace)
DOOMED (www.myspace.com/doomedband)
INMATE (www.inmate-band.com)
E.N.D. (www.myspace.com/endzadar)
INFERNAL TENEBRA (www.infernaltenebra.com)
UNINVITED (www.myspace.com/uninvitedcro)
MEPHISTOPHELIAN (www.myspace.com/mephistophelian)
TOXICDEATH (www.toxicdeath.com)
GORTHAUR'S WRATH (www.gorthaurs-wrath.com)
DECONTROLLED (www.myspace.com/decontrolledband)
INVERTED PUSSYFIX (http://www.myspace.com/invertedpussyfix)
Ulaznice:
Cijena ulaznica do 29.02.2012. je 359 kuna/49 eura (plus pretprodajna naknada), a dostupne su i u sustavu Eventim na području Hrvatske i Slovenije, bilo putem Interneta (www.eventim.hr, www.eventim.si) bilo na prodajnim mjestima čije su lokacije navedene na spomenutim web adresama.



VELIKI POVRATAK ROKAJ FESTA UZ MASTODON I SLAYER! - 7. i 8. lipnja na prostoru zagrebačkog Velesajma
Veliki povratak Rokaj festa na regionalnu festivalsku scenu, nakon dvogodišnje pauze, dogoditi će se 7. i 8. lipnja ove godine. Na prostoru Zagrebačkog Velesajma Rokaj će podsjetiti zašto je, ne tako davno bio, najveći i najomiljeniji domaći glazbeni festival.
U četiri svoja izdanja, od 2006. do 2009. godine, Rokaj je konstantno rastao kapacitetom i programskom širinom, tri je puta bio nominiran za najbolji europski mid-size festival, a svoje vrhunce doživio je 2008. s dnevnom posjetom od 26.000 posjetitelja na Jarunskom jezeru, što je do dan danas apsolutni rekord na domaćem festivalskom terenu. Godine 2006. Rokaj je prvi krenuo sa Šalatom kao festivalskim prostorom, 2007. bio je prvi veliki open air festival koji se dogodio na Jarunu, a sada pak Rokaj otkriva i publici predstavlja fantastične mogućnosti Zagrebačkog Velesajma kao festivalskog prostora! Uz kombinaciju open air glavne bine i paviljona kao zatvorenih hala, Rokajfest se ove godine vraća s novim konceptom i najjačim programom u svojoj povijesti u čijem će line upu se naći strani i domaći izvođači različitih glazbenih žanrova. A da povratak Rokaja bude glasan, jasan i bombastičan, garantira prvi i najžešći paket bandova koje predvode SLAYER. Jedan od najvećih i najznačajnijih metal bandova svih vremena, kalifornijski Slayer, vraćaju se u Zagreb nešto više od godine dana nakon koncerta u Areni, na svom prvom ikada festivalskom nastupu u Hrvatskoj. MASTODON, miljenici kako žestoke, tako i indie rock publike, prošli su dugi put od malenih underground klubova Amerike do naslovnih uloga na najvećim festivalima. Band koji su na turneje kao support vodili razni velikani od Metallice do Tool, ovu godinu provodi promovirajući svoj fenomenalni posljednji studijski album "The Hunter".
Prodaja ulaznica u Hrvatskoj započinje u petak, 27. siječnja 2012., a u objavi za medije u utorak, 24. siječnja bit će objavljena informacije o cijenama i prodajnim mjestima.



ROSETTA, četvrtak, 12.7. - AKC Attack, Zagreb
Nakon odličnog prošlogodišnjeg koncerta u klubu Attack, prepunog kluba, te „najboljeg koncerta turneje“ proglašenog od strane samog benda, Rosetta ponovno dolazi u Hrvatsku! Koncert će se ponovno održati u zagrebačkom klubu AKC Attack, dok je datum ovogodišnjeg koncerta – četvrtak, 12.7. Ovaj put sa njima dolazi bend Kings Destroy, dok će svoju priliku na ovom koncertu dobiti i jedan domaći bend.
Rosetta je američki post-metal bend koji u svoju glazbu uključuje elemente post-hardcorea, drona, post-rocka, te niz sličnih žanrova, a stilski ih se uspoređuje sa bendovima poput Isis, My Bloody Valentine, Frodus i Stars of the Lid. Poznati i popularni kao "metal za astronaute" svojom su glazbom skupili veliki broj poklonika diljem svijeta.





Post je objavljen 18.01.2012. u 16:06 sati.