Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

RAZBIJENO OGLEDALO

Napraviš li kakvo krivično djelo , nedaj bože saobračajnu nesreću sa teškim posljedicama i k tome kriv, ne trebaš se bojati da će ti prijatelji ,rodbina pa i ona najbliža okrenuti leđa.
Stajati će hrabro uz tebe, tješeći te, pomagati savjetima koga da odabereš za odvjetnika, govoreći "to se može svakom desiti" i biti će uz tebe do kraja, pa ako završiš u zatvoru dolaziti će u posjete, brinuti se da sve bude ok kada se vratiš iz zatvora, čekati će te vjerno .
čekajući da se ponovo nađemo zajedno . Pa kako drugačije mi smo rodbina, ili prijatelji a oni se ne napuštaju.

Hej....! malo sutra...

Možeš zadaviti nekoga , pregaziti , izudarati oni će biti tu uz tebe ali ali ali ali...........................

Nedaj bože da se nakon dugo godina rastaneš sa svojom ženom i odeš , nema majci tu labavo...nema oprosta za taj "grijeh" ma radilo se o bratu,stricu ,ujni ili djetetu ,a i prijatelju ,nema tu popuštanja jok ..... to je strašan čin iako svi ostaju živi i zdravi iz tebe , ti postaješ nešto čak ne netko skim bi bilo dobro se družiti.
Mogu oni (muški) imati "izlete" ali oni ostaju u braku (sretnom) oni ne odlaze, oni su tu u "sretnom " braku poneki žalosni što su izgubili prijatelja kojemu mogu pustiti suzu na rame zbog svog "sretnog" braka ali i oni odu, valjda nađu novo rame za plakanje.

A ti zapravo želiš da iako su te otpisali iako su te prekrižili ti želiš samo da imaš dalje brata, dijete ,prijatelja, ali ipak nakon prođenih godina shvatiš da su oni otišli , otišli zbog čega?
Otišli su jer im se razbilo ogledalo , a u ostacima tog ogledala vide sebe samo u djelovima koji im odgovara za "sretan" brak,
preostaje samo rudarski pozdrav "SRETNO"

[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Post je objavljen 20.01.2012. u 19:58 sati.