Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broduboci

Marketing

Novi TV show - Zvijezde psuju!

Kako doznajemo iz pouzdanog izvora bliskog Agenciji za prostore ugrožene eksplozivnom atmosferom, ovih je dana u studiju 3.14 HRTL-Stare TV održano snimanje kopilot emisije novog televizijskog showa pod nazivom "Zvijezde psuju." Riječ je o sasvim novom televizijskom spektaklu, medijskom prozvodu isključivo domaćeg znanja i pameti koji će nema sumnje, u narednim mjesecima prikovati za fotelje brojno gledateljstvo.

Uz profesionalne psovače, svoje vještine će iskazati osmero poznatih osoba iz svijeta ozbiljne glazbe, baleta i kukičanja, za koje prosječni građanin nikad ne bi pomislio koliko kvalitetno mogu psovati.

Osim standardnih i latino-američkih psovki, natjecatelji će se okušati u suvremenim bračnim i susjedskim razmiricama, a posebna poslastica za gledatelje svakako će biti vrijeđanje na spolnoj, vjerskoj i nacionalnoj osnovi.

Sve izvedbe bit će pomno praćene pospanim okom stručnog ucjenjivačkog žirija koje će sačinjavati sve sami eksperti za psovke, kletve i uvrede. Producenti showa još ne žele izlaziti u javnost s imenima članova žirija, ali se u kuloarima šapuće o izvršnom dopredsjedniku jedne neprofitne udruge, bistrookom zastupniku u jednodnevnoj mirovini, ribaru s Babine Guzice i bivšoj urednici dnevnika. Pobjednike će naravno, odrediti glasovi gledatelja.



Tko će osvojiti simpatije gledateljstva, pitanje je čiji odgovor željno očekuju svi sudionici ovog spektakla. Uz obilje pjesme i smijeha, nema sumnje da nas, već od prve nedjelje travnja, očekuje dobra zabava.

Idejni tvorac ovog showa, u neformalnom razgovoru nam je kazao kako je show "Zvijezde psuju" kruna njegovog dugogodišnjeg samoprijegornog rada na očuvanju višestoljetne tradicije našeg podneblja. U trenucima kad je opstojnost domaće riječi dodatno ugrožena ulaskom u euroatlantske asocijacije, kad sve postaje sterilno i bezlično, neizmjerno je važno sačuvati ono naše, posebno i specifično. Recite mi iskreno, tko se još na svijetu može pohvaliti tako maštovitim i jezgrovitim kombinacijama riječi koje sublimiraju životinjski svijet, obiteljska stabla i seksualnost kao takvu?

Zaista, ne preostaje nam ništa drugo nego se složiti sa izrečenim, uostalom, zašto bi kupovali preskupe licence stranih emisija kad eto i mi sami možemo stvoriti proizvod koji će biti konkurentan na svjetskom tržištu, a u isto vrijeme zaslužuje markicu - izvorno hrvatsko. Veliki interes već su pokazale neke medijske kuće iz Grčke, Mađarske i Azerbejdžana.
Živi bili pa psovali!



Post je objavljen 20.01.2012. u 10:21 sati.