Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fibifilm

Marketing

GOSLING






Hej ljudovi moji, evo već dva dana mi je u glavi ovaj ljepotan i nikako stići nešto napisati ( dok me inspiracija nije napustila), jer sam, malo je reći, oduševljena ovim likom. Toliko da sam si pripremila brdo njegovih filmova i odlučila pogledati sve što je dosad snimio, jupiiiiiiii. Je... mi se ako je kliše, ali eto meni je divan. Pri tome ne mislim na njegov izgled (nije neki ljepotan i opet ga to čini posebnim, pa mi je i u tom pogledu krasan, heeheh), nego isključivo na njegovu glumu. Neću van pisati njegovu biografiju, za to je google majka. Htjela sam još pogledati "The Ides for March" prije nego išta postam o njemu ali nisam mogla dočekati.

Prvi njegov film koji sam pogledala je "Crazy, Stupid, Love".



Čak nisam bila previše oduševljena, pomislila sam kako je opet neka mlada, nadobudna zvijezda koja koristi svoj torzo da se probije (da, da, u filmu se malo razgolitio, naravno da sam pala na to, baš sam s dragim komentirala da mi je jaaaako zgodan, bila bih ga pojela). Njegov torzo zasjenio njegovu glumu, ali moram reći da se odlično snašao u ulozi zgodnog frajera za jednu noć.

Film broj 2: "Drive"



E, tu sam već lagano počela mijenjati, mišljenje. Samozatajni, tajnoviti vozač koji radi kao kaskader i automehaničar. Kroz cijeli film ne saznaš skoro ništa o njemu, čak niti ime. Meni je djelovao (uloga) kao neki luđak, hladnokrvni spaljenko koji na kraju i ubija u nekoj vrsti samoobrane, ali opet s druge strane lik koji je željan ljubavi, topline, nježnosti (posebno kad se zbliži sa susjedom). Meni je baš to bilo fascinantno kako se lik iz zgodnog frajera (Crazy, Stupid, Love) transformira u potpunog luđaka koji vozika ljude po gradu. Čak mu se i cijela faca nekako iskrivila u luđačku. Jbg, ipak moraš imati nešto da glumiš luđaka, a on to definitivno ima. Nije bilo golotinje ali ja sam svejedno sam bila oduševljena.

Treći film: The Notebook



Film mi niti malo nije djelovao zanimljiv, ali neki dan me pucala neka romantika pa cijeli dan gledala ljubiće, pa tako i on dočekao svoj red. Na forumima film hvale na sva usta, al nisam previše oduševljena, valjda zbog prevelikih očekivanja. Ali zato sam zbog dotičnog već tjedan dana pod dojmom i jedva čekam doći doma samo da pogledam neki njegov filmić. Glumi mladog dječarca iz malog gradića koji radi u pilani za neke sitne pare i koji se zaljubljuje u curu iz visoke građanske klase, čiji roditelji zabranjuju takvu vezu. Klasika! I opet transformacija! Nakon ovoga filma sam tek shvatila da ovome čovjeku leži svaka uloga, od pucačine do ljubića. Nema što taj ne može!!! I zbog toga ga volim!! Malo je takvih u Holywoodu, taj će daleko dogurati.
Jedva čekam da pogledam njegov "The Ides for March", jer je, kao što sam već napisala, nominiran za Oscara.
Da mi obični smrtnici možemo birati, ja bih mu dala već 100 Oscara. A i da ga ne dobije, ništa zato, ima obožavateljica koje je potpuno oborio s nogu kao mene.
Toliko!!Idem si sad nabaviti neki njegov poster!

Kojim glumcima ste vi oduševljeni ako ih ima???

Post je objavljen 18.01.2012. u 21:57 sati.