Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duhek

Marketing

"Duhek" update :)

Dragi moji,

prije svega, lijep pozdrav i hvala na posjeti! sretan

Kako u proteklo vrijeme nisam prečesto na blogu, prvenstveno zbog nedostatka vremena, a ujedino dobivam i upite u vezi "Duheka" i čuvanja kućnih ljubimaca - da se ne zabrinete - slijedi mali update!

"Duhek" i dalje radi normalno, nevezano za moja rijeđa javljanja na blogu, a kako to izgleda možete provijeriti i na slikicama koje slijede!

Na čuvanje su dobrodošli i peseki i mace, gmazovi, glodavci i ptice, a kako su upravo psi najčešći gosti, prisutni su i na većini slika!

Životinjice se i dalje ne drže u kavezima i akvarijima, osim, naravno, onih za koje je to nužno - poput ptičica, glodavaca, kornjča, isl., već se slobodno kreću našim domom u pratnji Lise i Lady, naših lopina, koje i goste vrlo brzo nauče gdje držim torbu i kako iz nje izvaditi ključeve sa plišanim privjeskom delfina, koji je apsolutni hit, ili kako provaliti u špajzu, gdje su Frolici... rofl

Cijene su kao i lani, pa čuvanje pasa iznosi 80 kn/dan, mačaka 50 kn/ dan, a glodavci, ptice i gmazovi idu po 30 kn /dan.

Svakako, postoji i dalje samo mogućnost dnevnog boravka, kada nam psi dolaze dok su im gazde npr. na poslu, na vrijeme od nekoliko sati do cijelog dana, bez noćenja, što iznosi 50 kn.!

Ponekad imamo i slučajeve kad životinjice izvodimo samo u šetnju, a cijena šetnje je 30 kn, te traje oko 40 min. do sat vremena, ovisno o potrbama psa!

Kontakti su nam ostali isti, tako da mene možete dobiti na brojeve mobitela 091/7334 - 456 ili 099/818 - 99 - 55 , ili tatu na broj 091/7261-684, kao i na mailove ivana@ripup.hr ili ivana@duhek.com sretan

A što o tome misle sami gosti, možete pogledati na novim slikicama! sretan
Lisa pokazuje Grizliju balkon sretan
Đuro je odlučio malo ubit oko
Lady ima pune šape posla s decom - s Bepom na mom krevetu cerek
Ja na livadici sa škvadrom sretan
Unkas, Lisa i Lady - prasad uživa!
Mala Mrkvica cerekShurik i Lisa - popodnevni odmor
Spoty
Tata se stvarno nada pobrstit grickalice uz film, ali žicari su već in the line...roflNina, shih tzuica, in the moddle
Kiša mi je maznula krevet, hehehe...
Micika je mislila čekat Novu godinu...:D...al bi je prespala, da Lisa nije došla i uzela si dekicu... :DBubi: "Kaj si rekla, da su keksići u špajzi? Pa gledam, pa ne vidim niš...". :DBuba: "Ček, ček, nekaj ti leti iznad glave...". :DI opet Shurik - balavi me... :DZvjezdan na livadiciIggy u, svima omiljenom, naslonjaču

Puno lijepih pozdrava od mene i svih Duheka!Post je objavljen 18.01.2012. u 20:16 sati.