Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Verbum predstavio knjigu Fernanda Corominasa "Kako odgajati volju"

Prenosim sa http://hr.opusdei.org/art.php?p=46941

Roditelji ce u ovoj knjizi otkriti na koji nacin mogu ucinkovitije odgajati svoju djecu primjenjujuci pozitivnu motivaciju i poticuci kod svoje djece samopostovanje i optimizam.
U prostorijama nakladne kuce Verbum u cetvrtak, 5. sijecnja na konferenciji za medije predstavljena je knjiga "Kako odgajati volju" Fernanda Corominasa. Knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuce Verbum.

Knjiga "Kako odgajati volju", prvijenac u novopokrenutoj Verbumovoj biblioteci Obiteljsko obogacivanje (pokrenutoj s istoimenom udrugom), bit ce od velike koristi roditeljima, djedovima i bakama, uciteljima, profesorima i svima onima koji se bave odgojem. Pisana je jednostavnim i jasnim jezikom koji olaksava citanje, a temelji se na inovativnim pedagoskim pravcima i novom pristupu odgoju – teoriji pozitivne motivacije kao najucinkovitije metode odgoja.

Osim na cvrstim antropoloskim i pedagoskim osnovama, knjiga se temelji i na mnogobrojnim empirijskim istrazivanjima provedenima u ustanovama i tvrtkama koje nastoje postici cjelovitu izvrsnost.

U svakom poglavlju ove vrlo prakticne knjige iznesen je cjelovit plan djelovanja koji svatko moze prilagoditi vlastitoj situaciji i koji omogucuje konkretnu i ucinkovitu primjenu stecenoga znanja u nastojanju da nasoj djeci pomognemo da postaju bolje osobe i ostvare svoj puni potencijal.

Fernando Corominas doktorirao je brodogradnju na Sveucilistu u Madridu. Predsjednik je Europskog instituta za obrazovanje. Više od dvadeset i pet godina bavi se istrazivanjima u podrucju obiteljskog odgoja. Do sada je odrzao više od 1000 predavanja u petnaest zemalja na razlicitim kontinentima. Autor je brojnih knjiga na temu odgojnih i obrazovnih metoda kao i metoda poslovnog upravljanja.

Post je objavljen 16.01.2012. u 12:55 sati.