Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

VOLONTERI I VOLONTERKE, JESTE LI SPREMNI ZA DRUGU VOLONTERSKU AKCIJU MLADIH VRHBOSANSKE NADBISKUPIJE „72 SATA BEZ KOMPROMISA“?

Volonterska akcija mladih Vrhbosanske nadbiskupije pod nazivom „72 sata bez kompromisa“ odrzat ce se u razdoblju od 27. do 30. rujna 2012.
Po drugi put Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II“ u suradnji sa skolama i zupama ponudit ce mladima mogucnost sudjelovanja u razlicitim volonterskim projektima u cilju razvijanja krscanske solidarnosti.
Geslo akcije je „ volontiRAJ NA ZEMLJI“ i potice mlade na sudjelovanje u volonterskim aktivnostima kako bi kroz mala djela uljepsavali zivot onima koji su u potrebi.
Kroz ova tri dana mladi ce u razlicitima mjestima imati organizirane humanitarne, kreativne, socijalne, ekoloske aktivnosti i na taj nacin prosirivati znanja, talente i sposobnosti.
Projekte na kojima ce mladi volontirati prijavljuju zupe, skole, udruge koje se bavi razlicitim aktivnostima i u obzir dolaze svi projekti koji imaju za cilj konkretno pomoci onima koji su na neki nacin zivotno ugrozeni, odnosno u potrebi.
Svi mladi koju prodju kroz program radionice „volontiRAJ NA ZEMLJI“ u sklopu projekta Skole volonterizma, kao i svi drugi mladi koji su aktivni u svojim zupama i skolama, se pozivaju na sudjelovanje u akciji „72 sata bez kompromisa“.
Preko predavaca, zupnika i kateheta ce imati prigodu dobiti i promotivni materijal i informacije o projektu i nacinu sudjelovanja.
Na promotivni letcima nalazi se prijavni listic i za skupine mladih i za prijavu projekata i svi koji zele sudjelovati mogu se prijaviti na najlaksi moguci nacin, jednostavno slijedeci upute na letku. Prijavni listici uskoro ce biti dostupni za zainteresirane sudionike i na nasoj internet stranici www.mladicentar.org.

I.K.

Post je objavljen 16.01.2012. u 10:47 sati.