Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayofdancing

Marketing

...prije nego odustaneš.....pokušaj!...

Dragi moji,eto mene nakon dužeg izbivanja :)

Bez obzira na sve što prolazim u životu,uvijek se u sličnim trenucima vratim svojoj velikoj ljubavi - pisanju. Zapravo uvijek nesvjesno nešto pišem,zapisujem,neke misli,citate.. i onda se sjetih ovog svijeta i dragih ljudi i prijatelja koje sam ovdje upoznala i dan danas se čujem s njima,a nikad u životu ih nisam vidjela :)

No,da se osvrnem na temu koja me danas cijeli dan tjera na razmišljanje. Puno puta se nađemo u situaciji kad bi nešto htjeli,ali ne usudimo se,i najčešće ostane uvijek samo na - želji. Zašto smo nekad tolike kukavice učiniti nešto što zapravo želimo? Zaboravljamo da nećemo živjeti zauvijek.. i kad je pravo vrijeme za nešto probati..? nikad! Sad ili nikad. Nemojte misliti što će se dogoditi ako vam nešto ne uspije,razmišljaste što bi mogli dobiti.

"Čovjek najviše žali za stvarima koje nije pokušao..."


I da,to je istina! Moja mama uvijek kaže da nećeš znati ako ne pokušaš,pa što ako i ne ispadne kako si očekivao? Nije kraj svijeta,ideš dalje. Naprijed,možda te već iza ugla čeka nešto prekasno na što čekaš dugo vremena. Vjerujte u to jer to svaki čovjek zaslužuje. Svi smo mi i dobri i loši,griješimo... ali svi imamo jednako pravo na sreću,koju sami stvaramo. Zato u lov na ostavrivanje želja i snova :))))

I rekao bi Gibo:

"Hodaj,nebo strpljive voli..."
smijeh

Image and video hosting by TinyPic





Post je objavljen 15.01.2012. u 21:51 sati.