Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Natjecaj za Uskrsfest 2012

"Uskrs fest", najstariji festival hrvatske popularne krscanske glazbe, odrzat ce se 14. i 15. travnja 2012. u Zagrebu u organizaciji Odbora HBK za mlade i Hrvatskoga katolickog radija. U tu svrhu Organizacijski odbor Festivala raspisuje:

NATJECAJ

za skladbe Uskrs festa 2012. koji je otvoren do petka 3. veljace 2012.

Uvjeti natjecaja su sljedeci:
skladbe tematski trebaju imati krscanski karakter;
skladbe trebaju biti nove, ne objavljivane, niti javno izvodjene;
skladbe ne smiju biti dulje od 4 minute;
uredno potpisani autori glazbe, teksta i aranzmana
Prijava na natjecaj dostavlja se iskljucivo na CD-u, a mora sadrzavati sljedece:
oglednu demo snimku pjesme koja ne mora biti studijska, ali glazbeno-produkcijski treba biti sto sličnija izvedbenoj verziji. Aranzman pjesme mora biti definiran ali ne mora biti definitivan. Pjesma moue biti poslana i u mp3 formatu s minimalnom rezolucijom od 192 kbps
tekst pjesme u Word formatu
kracu biografiju izvodjaca sa svim potrebnim podacima (adresa, telefon, e-mail, web i sl.)
uz prijavu treba navesti zupu ili zajednicu u kojoj se djeluje te dostaviti potvrdu povjerenika za mlade maticne nad/biskupije
Prijave koje stignu nakon 3. veljace ili ne budu ispunjavale gore navedene uvjete nece uopce biti razmatrane od strane strucne komisije.

Rezultati natjecaja bit ce objavljeni u emisiji "Sacro ritam" Hrvatskoga katolickog radija (HKR) u cetvrtak 23. veljace, 2012. u 20.30.

Autori jamce za originalnost skladbi koje posalju na natjecaj. Skladbe upitne originalnosti nece biti razmatrane od strane prosudbene komisije. Naknadno utvrdjivanje plagijata povlaci za sobom sankcije odredjene festivalskim pravilnikom.

Uskrs fest 2012. odvija se kroz dva dana. U nedjelju 15. travnja je festivalska vecer koja ce se odrzati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, a u subotu 14. travnja prigodni je program koji je obvezan za sve izvodjace festivala.

Izvodjace na Uskrs festu 2012. pratit ce zajednicki instrumentalni sastav. Uskrs fest 2012. je nenatjecateljskog karaktera.

Radove slati na adresu:

USKRS FEST 2012.
Ured HBK za mlade
Ksaverska cesta 12 a
10 000 Zagreb
Dodatne informacije radnim danom od 8:00 do 16:00 sati na telefon: (01) 48 14 699 ili na e-mail: uskrsfest@hbk.hr

Ocekujemo Vase sudjelovanje!

Organizacijski odbor
Uskrs festa 2012.

Post je objavljen 15.01.2012. u 18:40 sati.