Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Studentska tribina - Split - KOJIM PUTEM KRENUTI?

Vrijeme: srijeda 20:30 do 22:30
Gdje: Dvorana Nadbiskupiskog sjemenista (Klasicna gimnazija), Zrinsko - Frankopanska 19 Split

Ekipaaaaa!!!!!

Svima pozdrav u novoj 2012 godini. Za sami pocetak godine odabrali smo temu koja prije ili kasnije muci svakoga covjeka. Jedna od najbitnijih tema, o kojoj se naizgled mnogo govori a zapravo jako malo kaze.
Koja je moja uloga u svijetu, kako ostvariti sebe i pomoci drugima da se ostvare?

Svatko od nas se barem jedan put u zivotu zapita, tko sam zapravo ja i zasto sam u svijetu bas takav kakav jesam? Uvidjamo na sebi neke talente i sposobnosti, no zasto su tu?

Bar nekoliko puta u zivotu nadjemo se pred vaznim zivotnim odlukama koje sa jednim kratkim DA odredjuju ostatak nasega zivota - odabir zvanja, zivotnog partnera, grada u kojem ces zivit... Pri tim odlukama netko ce nam za vratom govorit - ti si bas sposoban za to, vas dvoje ste bas jedno za drugo, ti se totalno uklapas u taj mentalitet :P
Kako ispravno odluciti sto je to dobro za mene? Gdje cu se ja najvise ostvarit a istovremeno najvise doprinijeti drustvu i svijetu oko sebe? Kako biti realan prema svojim sposobnostima, te jesu li nase mane prepreka za srecu i nase samoostvarenje?

Na ta i mnoga druga pitanja cemo vam ovoga puta odgovoriti na malo drugaciji nacin - zivim iskustvom nekih od nas. Nasi gosti bit ce don Pavao Gospodnetic, bračni par dr. med. Irena Grkovic i prof. dr. sc. Ivica Grkovic.

Susret ce ovoga puta glazbom animirati bogoslovi centralnog bogoslovnog sjemenista u Splitu. Kao i do sad bit će mogucnost kupovine duhovnog stiva nakladnicke kuce Verbum.

Vidimo se! :)

Post je objavljen 15.01.2012. u 18:07 sati.