Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

Lijeva i desna stranka su sredstvo zbog cilja elita

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Lijeva i desna stranka su sredstvo zbog cilja elita


Dvije vodeće stranke u Republici Hrvatskoj SDP i HDZ ovih dana natječu se tko će bolje prezentirati ulazak Hrvatske u EU. Kako god se isti natječu Hrvatska je sve više u gospodarskim problemima.

Tako navikavajući dvije vodeće stranke, svjetovne elite preko stranaka masama odrede lopticu i pravila za igru, zapravo pravila za iscrpljivanja – po pukom prividu nedostojna čovjeku.
Dakle, elite koje jednako preko lijevih i desnih stranaka iscrpljuju narod (a produžene ruke okupatoru – eksploatatoru ne vide da su i same žrtve dok se poigravaju vlastitom zajednicom) preko poreza i raznih nameta samo zbog orgijanja koje im se toliko omililo.

Činjenica je, kada god treba, svjetovne elite zbog svojih potreba ujedine lijeve i desne stranke.

U Hrvatskoj lijeva i desna stranka su sredstvo zbog cilja elita, svrha kastama staležima i elitama W. Mills kaže da se elite vrte u krugu i prema potrebi samo međusobno zamjenjuju uloge u vlasti.

Stranke kada je narod manje osviješćen samo su mamac i podrška elitama koje su uvijek u vrhu po statusu i materijalnim bogatstvima.
Za uočiti je u zadnjih 20 godina da se elite brojčano povećavaju i sve raskošnije žive dok se hrvatska država u inozemstvu sve više zadužuje. Utoliko, hrvatske elite su silno angažirane oko rasprodaje preostale nacionalne imovine. Hrvatska jest u Europi, kada bi Hrvatsku i htjeli u EU imala bi status bez imovine što znači robovlasnički. Kada bi se tako dogodilo hrvatske elite s osobnim bogatstvom dobro bi došle u Švicarsku i Ameriku.


Zagreb- Zadar, 13. siječnja 2012. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


Post je objavljen 13.01.2012. u 17:28 sati.