Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/filipifran

Marketing

Trofej Banja Luka 2012


Evo ženskog i nadasve nestručnog izvještaja sa međunarodnog turniraTrofej Banja Luka 2012 (2002.g.) čiji smo sudionici bili 11. i 12. 01.
Turnir se održavao u balonu Sport Teama, na njemu su sudjelovale ekipe iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne.
Igralo se 2 x 12 minuta na terenu sa umjetnom travom.
Prvi dan
U 8.30 h smo odigrali prvu utakmicu sa FK "Radnik" iz Prijedora, poraženi smo rezultatom 2 : 1; ako je vjerovati riječima trenera, dominirali smo tokom cijele utakmice i stvorili nekolicinu prilika za gol ali su se naši dječaci ispromašivali ... u pitanju je isključivo umor jer smo iz Bjelovara krenuli u 4.00h i na teren stigli 15 minuta prije početka utakmice.
O razlozima lošeg tajminga je sad suvišno pisati.
U 13.30 h smo igrali drugu utakmicu, sa FK "Ljubić" iz Prnjavora gdje su naši junaci, već okrijepljeni i osnaženi u prvom poluvremenu odlično odigrali i postigli rezultat 5 : 1, u drugom nešto lošije, pa je konačni rezultat bio 5 : 2.
Drugi dan
Ujutro u 8: 30 h smo odigrali utakmicu sa Fudbalskom akademijom Bambi iz Zrenjanina, radilo se o odličnoj ekipi koja je slovila kao kandidat za ulazak u finale.
Konačan rezultat je bio 1 :1, opet su naši dječaci bili odlični, "moralni pobjednici" ali nama je za prolazak u drugi krug trebala isključivo pobjeda tako da je tom utakmicom za nas natjecanje bilo završeno.
Naravno, zajedno smo odgledali polufinalnu utakmicu između FK Petar Puača – NK Miklavž koja je završila rezultatom 4:0 i iznimno zanimljivu finalnu utakmicu ( što zbog dinamične igre, što zbog osebujnog trenera Sport Teama) između ekipe Sport Teama i FK Radnik koja je završila izvođenjem penala i pobjedom FK "Radnika" 3 : 2.

Treba istaknuti da smo svi skupa zadovoljni, djeca su se zabavljala, doživjela novo iskustvo a ni roditeljima nije bilo loše ( ako izuzmemo jedan povrijeđeni palac); neki su uživali u šetnji Banja Lukom, neki u sauni, neki u okusima tradicionalne bosanske kuhinje, neki u noćnom provodu ... svako je pronašao nešto za sebe.
Iduće godine nadamo se boljem plasmanu!

Za NK Bjelovar igrali su: Kliček Filip, Mikulić Denis, Đorđević Marko, Petak Marko, Kliček Fran, Pranjić Marko, Podravec Marko, Škojo Domagoj,Sučić Filip i Ljevar Mario.



Svi rezultati natjecanja:
IGRAČI 2002 GODIŠTE I MLAĐI

FK VOJVODINA 2 – NK DOBROVCE 3:4
ŠF PIKSI – OFK SPORT TEAM 0:7
FK LJUBIĆ – FK RADNIK P. 0:2
FA BAMBI – NK BJELOVAR 1:1
OFK SPORT TEAM 2 - NK MIKLAVŽ 1:1
FK BUDUĆNOST – FK VOJVODINA 0:5
FK BANJA LUKA – FK SLOGA S. 1:1
NK TEMPO – FK PETAR PUAČA 0:4
OFK SPORT TEAM – OFK SPORT TEAM 2 6:0
FA BAMBI – FK PETAR PUAČA 2:3
NK MIKLAVŽ – NK DOBROVCE 1:0
FK SLOGA – FK RADNIK 1:2

polufinale
OFK SPORT TEAM – FK PETAR PUAČA 6:2
NK MIKLAVŽ – FK RADNIK 0:3

Za 3 mjesto
FK PETAR PUAČA – NK MIKLAVŽ 4:0

FINALE
OFK SPORT TEAM – FK RADNIK 2:3

Post je objavljen 12.01.2012. u 22:28 sati.