Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunce878

Marketing

MUŠTULUK

Dragi moji, srce mi je prepuno i toliko se toga u njemu skriva. Imam tako veliku potrebu podijeliti to sa vama. Danas je jedan od onih dana kad se čini da je sve moguće. Kad se niz lice slijevaju suze sreće, kad iz prikrajka vreba ona poznata nevjerica....jer niste navikli da vam se dešavaju ovako lijepe stvari. Ovo je jedan od onih dana koje želim zabilježiti u kalendaru, jer mislila sam da ga nikada neću dočekati. Da ga neće dočekati ni drugi po redu najvažniji muškarac u mome životu. A tako je zaslužio da pravda konačno bude zadovoljena. Hvala dragome Bogu, hvala onom najdivnijem glasu koji je danas odzvanjao telefonskom slušalicom uzviknuvši pobjedonosno: "Muštuluk!!!"....
Jedna velika nepravda, jedna dugačka sapunica, jedna neopisiva sramota za našu državu i sudstvo.....saga duga12 godina....konačno je privedena kraju. Zadovoljština, koja ni izdaleka nije dovoljna da spere ljagu s onih koji su krivi za sve te ružne stvari koje se ne bi smjele nikome događati, ali....sigurna sam da Bog sve vidi....nama će biti dovoljna spoznaja da je kraj tu. Da mirne duše i čista obraza možemo svoj život usmjeriti u podizanje svoga sina, pružanje i i primanje ljubavi....Sretna sam zbog svog čovika....koji ima dušu veliku poput Velebita podno kojeg je izrastao. Jer, bilo je vrijeme da mu se vrati sva ta dobrota, sve lijepe i velikodušne stvari koje je činio ljudima oko sebe. Katkad i potpunim strancima.
Ono što je prošao i ono što je postigao, sve što je dokazao....dok su drugi oko njega padali pokošeni ljekovima, alkoholom, besparicom, depresijom, usamljeni, odbačeni......I sve je postigao sam, svojom velikom voljom, čvrstim karakterom....i nije bilo lako. Naročito uz moja njurganja i cjepidlačenja, katkad možda i bespotrebna.....a ponekad sasvim opravdana.
Dragi Bože, hvala ti što si mu dopustio da doživi ovaj dan.....Znam da je sreća koja je ispunila dušu tog predobrog čovjeka našla pravu adresu.

I dok s vama, dragi moji, dijelim svoju sreću i dok mi se suze slijevaju niz lice.....još uvijek ne mogu vjerovati.....a znam da je istina.....jer "muštuluk" je čarobna riječ, a ne šala.


Post je objavljen 11.01.2012. u 18:10 sati.