Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Promocija albuma grupe Poklon

Prenosim sa web stranice Laudato

Koncertna promocija nosaca zvuka Poklon, koja ce se odrzati 19. sijecnja 2012. u kazalistu "Komedija" s pocetkom u 20 sati, predstavit ce pjesme s dvostrukog CD-a grupe Poklon, kojeg je izdao Laudato. Grupu Poklon u osnovi cine Kristina Jurman Ferlin i Andjela Jelicic (vokali), te Danijel Damjanovic (gitara i vokal). Pjesme koje ce biti uzivo izvedene pratit ce sastav pod ravnanjem Olje Desica, koji je ujedno koproducent cjelokupnog glazbenog materijala uz Danijela Damjanovica i Denisa Budima.

Za koncertnu promociju nosaca zvuka, koji organizira Laudato, predvidzena je izvedba izabranih petnaestak pjesama s kompilacije, u samostalnoj izvedbi grupe i prateceg sastava, ali i uz gostovanje glazbenika s kojima je u proteklih deset godina ostvarena suradnja, zabiljezena na navedenoj kompilaciji. Na koncertu ce gostovati Meritas, Petra Antolic, Matija i Cedo Antolic te zbor Hrid.

Uz glazbene goste, u programu će sudjelovati i istaknuti kazalisni umjetnik i redatelj Rene Medvesek, koji će na prigodan nacin kroz koncert izabranim rijecima povezati i protumaciti izvedenu glazbu i rijec.

U ime Laudata, prisutnima ce prigodne rijeci uputiti i Ksenija Abramovic.

Koncertna promocija CD-a Poklon predstavit ce u kontekstu hrvatske suvremene duhovne glazbe zanimljiv glazbeni materijal, cija je kvaliteta potvrdzena i nagradama. Za ovaj je CD prof. Anton Suljic (zamjenik ravnatelja Krscanske sadasnjosti) u listopadskom broju Kane, napisao: „Ono sto te pjesme cini posebnima jest intimisticki, ali angazirani glazbeni izricaj u kojemu do izrazaja dolazi sjajna interpretacija kako vokala tako i instrumenata, bogati zvuk, sjajna koloristika, vrsni tekstovi, teoloski cisti, suvremeni, bez natruha sladunjavog ili trivijalnog, te na kraju odlicna produkcija.“

Ulaznice po cijeni od 30kn mozete nabaviti u Laudatovom webshopu ili u Laudato galeriji u Zagrebu, Importanne Galeria, Iblerov trg 10, mezanin 317.

Dio prihoda od prodaje ulaznice donirat ce se udruzi Krijesnica, koja pomaze djeci i obiteljima u suocavanju s malignim bolestima.

Post je objavljen 11.01.2012. u 11:01 sati.