Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gorancodorcokycoks

Marketing

3.kolo - ZIMSKA LIGA - 22.1.2012 - Vidimo se

Klinci su odrasliji , zakonita i ja iskusniji. Prošla je i 2011. godina , dobra , kvalitetna , kao najkvalitetnije francusko vino , berba one najbolje 1967. godine.Pitko.

Bila je raznolika,šarolika, puna novih saznanja i novih iskustava kako u sportskom planu , tako i poslovnom. Napredak u sportskom , rezultatskom planu popratio je i napredak u poslovnom također i stvarno bi morao biti zadovoljan postignutim.
Uglavnom , red , rad i poštenje ma koliko se možda ponekad čini da nije IN , vratit će se svakome, samo je pitanje u kojem obliku. Barem tako mislim , možda se varam , ali.......

Počela je ta godina ozljedom , ali kako naši stari vele „vrijeme liječi sve rane“ , nastavila se Plitvičkim maratonom punih emocija za mene , susretom oči u oči sa gsp.ZID-om. Jedno fora , bolno iskustvo. Fora , mislim na one sado-mazo maratonjare poput mene.
Za nekih 20-30-tak godina ću barem moći prepričavati unucima uz vatru moj susret sa njime. Zidom, prezime mu zaboravih.

Zanimljivo iskustvo sa Jaska trekk maratona i nekoliko za mene dobrih polumaratonskih vremena ostaće zauvijek zapisano u svim boljim sportskim enciklopedijama.
Početkom godine završetak 1. Zimske lige , krajem godine početak 2. Zimske lige.
Nova zanimljiva poznanstva , druženja.
Nova mjesta, gradovi , utrke.
Idem dalje , vidjet ćemo šta će vrijeme reći. Imperativa , posebnih želja za 2012. nemam. Želim uživati s obitelji kao i dosada.

2011 ukupno pretrčano 2406 km
2010 ukupno pretrčano 2102 km

Zimska liga - nedjelja - 22.1. - obavezno posjetiti





Post je objavljen 10.01.2012. u 22:47 sati.