Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strahodletenja

Marketing

bavette s umakom od paprike, rajčice i feta sira

i krećemo s još jednim postom, da nisam preskočila 4. i 5.1., od nove godine bih imala svaki dan jedan post, da objavim nešto unatrag? :D imam još nekih recepata koje nisam objavila :D

ovo će biti kratak post, brzi ručak pa nema smisla da duljim ;)

preživjela još jedan radni dan, u pećnici ručak? ili večera za danas, a spremam se još nešto napraviti s muffinima iz prošlog posta...sutra je srijeda, kad prođe srijeda lakše je nekako pregurati ostatak tjedna ;)




u današnjoj ludnici na poslu mlađe dijete mi je malo uveselilo dan (mlađe dijete ima 18 inače ali meni je dijete, ne znam kako da ga drugačije nazovem ;D )

na zimovanju je s društvom, i danas mi je poslao malo dužu poruku, uz već po četvrti put...i danas smo svi dobro...pita me da li mi trebaju kakve igle i vuna jer ima tamo jedan super dućan s tim stvarima....šeće po dućanima dok drugi skijaju, voli snijeg kao i mama :D



ručak je opet u stilu, daj potroši povrće koje si kupila povezano s mojom bolešću kupovanja povrća jer je lijepo :D

ostale su mi još dvije rog paprike krajnjeg roka za upotrebu pa sam smislila nekakav saftić

potrebni sastojci

2 rog paprike
konzerva pelata od 400 g - to i tjestenine uvijek imam doma, sva sreća da ima dugi rok trajanja i jedno i drugo pa kad ih iskopam odnekud iz dubina ormarića rok još uvijek nije prošao
1 režanj češnjaka
kockica feta sira
maslinovo ulje, sol, papar, oko pola žličice sjeckanog svježeg mažurana - kako taj začin meni fino miriši, svaki dan malo protrljam prstima, dođe mi da ga koristim kao parfem ;)

na malo maslinovog ulja na laganoj vatri pirjati papriku izrezanu na kockice i sitno sjeckani češnjak, kad paprika malo omekša dodati konzervu pelata, usitniti ih kuhačom, posoliti, popapriti, dodati mažuran, krčkati dok ne izgleda kuhano, desetak minuta, umiješati izdrobljeni sir ili ga možete i posipati na jelo, kako vam paše

u međuvremenu ste naravno skuhali tjesteninu da imate preko čega preliti umak ;D dobar tek ;)



Post je objavljen 10.01.2012. u 20:03 sati.