Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Potpisivanje kalendara i party u Rocknrolleru 12.1. od 19.30!!


SLUŽBENO ZATVARANJE IZLOŽBE FOTOGRAFIJA „STRAIGHT TO R'N'R" ILI "OBJEKTIVOM U ROCK'N'ROLL" DESIT ĆE SE UZ PARTY I POTPISIVANJE AUTORA NA KALENDARE ZA 2012. - U ČETVRTAK, 12. SIJEČNJA OD 19.30 SATI NADALJE U CAFE-u ROCKNROLLER (ROCKSTAR) U PRERADOVIĆEVOJ 26 U ZAGREBU!

Nakon vrlo posjećenog otvorenja 22. prosinca 2011. konceptualne izložbe fotografija autora fotografa Anastazije Vržina i Željka Jelenskog usprkos preblagdanskom obilju događanja i odličnim prijemom izložbe kod kritike i publike, caffe "Rock n roller" (Rockstar) u Preradovićevoj 26 u Zagrebu će još jednom biti mjesto dinamičnog događanja – autori će uz još jedan party službeno zatvoriti izložbu uz potpisivanje njihovog istoimenog kalendara za 2012. koji će se moći nabaviti tu večer u Rockenroleru.

Konceptualna izložba dvoje od najistaknutijih predstavnika koncertne fotografije Anastazije Vržine i Željka Jelenskog nazvana "Straight to R'n'R" odnosno "Objektivom u Rock'n'Roll" prikazuje izvođače s jednog koncerta u "...stereo fotografijama zajedničkog ugođaja 'Crno bijelo u boji'...", kako se o izložbi izrazio Željko Marciuš, viši kustos Moderne galerije u Zagrebu – izložba naime prikazuje viđenje svakog od autora istog izvođača na istom koncertu no svaki od autora je svoje viđenje dao drugačije: Anastazija Vržina u atraktivnim izražajnim kolorima, a Željko Jelenski u elegantnoj crno-bijeloj tehnici.
Na izložbi koju je moguće pogledati do 19.siječnja prikazano je preko 15 konceptualnih setova svjetskih i dva domaća izvođača: Arcade Fire, Billy Idol, Darko Rundek, Deathstars, Iggy Pop, Jon Bon Jovi, Joe Cocker, Lennz Kravity, Parni Valjak, Richie Sambora (Bon Jovi), Roger Waters, Santana, Sade, Shakira, Skin (Skunk Anansie), Faithless.... te dva "rasparena seta" koja su autori uparili prema vlastitom ritmu i dinamici prikazuju Bona (U2) i Nicka Cavea, te Rammstein i Apocalypticu...



Post je objavljen 10.01.2012. u 01:34 sati.