Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

One famozne brend-kartice i još malo mode

Većina naših trgovačkih lanaca ima svoje brend kartice. Dobro, na dio njih se dobije neka sića u razmacima od nekoliko mjeseci, razni nagradni bonusi tipa ograničeni postotak diskonta, kuponi za povoljniju kupnju, dok su mi neke brend-kartice totalno sumnjive. No dobro, znam da se preko njih sakupljaju besplatni podaci o profilu kupaca (ako su pametni), no da ja u torbi teglačim hrpetinu takvih bezvrijednih (za mene kao kupca) kartica je stvarno bez veze.

Svojedobno se moglo sakupiti odlični popust na Magma kartici, ali samo ograničeno na lokaciji na Žitnjaku, no nakon što se Fižulić razbacao po svim mogućim gradovima i smanjio popust na 1%, a poslije i propao... ehh.... A tako je dobre i povoljne zimske jakne prodavao. Cccc...

Volim ja i DM način sakupljanja bodova. Doduše, osim onog ukupnog popusta ništa od ponuđenih stvari u kuponima mi se obično ne sviđa. No, ako kupujem parfem (pogotovo za poklon), zgodno mi je uzeti 50 bodova bonove, te s 25% kuponom na jedan proizvod riješiti malo veći iznos.

U Amadeusu smo tokom prošle godine skupljali nagradne bodove (aka kune) slanjem sms-a. Kako Mala uglavnom nosi njihove traperice, a i zgodna mi je bila 3+1 akcija koja je trajala skoro pa cijelu prošlu godinu, tako smo sakupili određeni broj bodova = novaca (malo manje od sto kuna) koje je trebalo riješiti do kraja siječnja.

Uglavnom, Rudarka se počastila slijedećom jaknicom:



Moja je boje konjaka i osim što mi je malo kratka (ehh, stare li babe nut), pa mi propuhuje po bubrezima (valjda tako treba), sve u svemu je i dosta topla. I sviđa mi se. Nije koža, no u ovo recesijsko doba... smijeh

I paše uz čizme slične boje.

Imam jedno veliko pitanje - u posljednjem broju Glorije nalazi se slika T.Dragović u jednoj super kožnoj jaknici. Mislim da istu takvu ima i N. Badrić nekoliko stranica dalje. Zanima me čijeg je potpisa. Ajde stručnjaci za modu - guknite kako bih mirno spavala. Fala.

Post je objavljen 08.01.2012. u 19:10 sati.