Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oska

Marketing

*PAKLAREVO ZA BOZICNE BLAGDANE*

<br


<br <br <br <br <br <br <br <br <br <br
Postovani posjetioci bloga nemojte pomisliti da smo slikali samo kuce u Paklarevu,bilo je i lijepoga druzenja sa starim prijateljima koji su sada po citavome svijetu.Tako sam imao priliku da provedem nekoliko sati sa Lukicima,Draganom,Mirjanom i Icom koji rade u Svedskoj i koji su clanovi navijacke udruge -uvijek vjerni- a koji prate Hrvatsku reprezentaciju na svakoj utakmici.
Sa sobom nose i zastavu na kojoj pise Paklarevo i Vrelo i koju cesto mozemo vidjeti na tv-ekranima.Za ti im velika hvala.A kako rekose vec su obezbjedili karte za evropsko prvenstvo.Nadamo se lijepim fotkama koje ce mo rado staviti na ovaj blog.
<br <br
A posto nije bio veliki snijeg uputili smo se i do groblja u Paklarevu.I na samome ulazu lijepo iznenadjenje.Nove ulazne kapije mala i velika.
Groblje je prosireno i grobnice uredjene koje se mogu otkupiti.
Nadamo se da groblje u Paklarevu nece biti zapustano kao ranijih godina kada covjek nije mogao doci do grobova svojih pokojnih.
Za odrzavanje groblja na Bilim vodama godisnje se placa po grobnici 10 maraka i koje izgleda kao park.
To isto se moze napraviti i sa grobljem u Paklarevu samo treba malo dobre volje.

<br <br <br <br <br <br
A evo i nekoloko fotki od groblja u Paklarevu kako je izgledalo proslih godina.Neka je na sramotu nama svima.
<br <br <br <br
Evo kako izgleda groblje u Bilim vodama,gdje se placa 10 maraka godisnje po grobnici za odrzavanje.

<br <br <br <br
A ovaj lijepi i nama muskarcima posebno drag posao oko vesele masine je se obavio izmedju Bozica i Nove godine,da bi se popunile zalihe i pripremilo za Novu godinu.Nikad mi muskarci necemo moci da shvatimo zasto je vecina zena protiv ove vesele masine,tj,rakije.A to je tako lijep i zabavan posao,koji zahtjeva truda,strpljenja,puno dima od kojega oci pocrvene.
Pozdrav svima ma gdje god bili i zivjeli!!
<br <br <br <br <br <br




Post je objavljen 06.01.2012. u 23:46 sati.