Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Mutirana ćukenja

Sinoć sam se uhvatila mislit koliko je duboko bolesna ova atmosfera konstantnog vrištanja koja u našem poremećenom društvu vlada. Histerija se očekivano razbuktala pred izbore i oko izbora, ali ako je ovaj narod naivno očekivao da će iza izbora vrištanje konačno stati, bolesna se atmosfera na to jednostavno oglušila i sada sa cijelom ovom besmisleno-stupidnom frkom oko EUa doseže nove psihotične vrhunce. Ovo permanentno vrišteće ozračje toliko je hebeno bolesno da mi doslovno izaziva mučninu.

No ipak me na kraju uhvatio smij smijeh jer se sjetih teksta naše marche (oko joj ljubim) u kojem zapaža ono čemu smo svi svjedoci, da one poražene hadezeovske pijavice, oni krpelji, paraziti i vampiri koju su se svih ovih godina kotili i tovili ćućajući našu krv, jednostavno i dalje ne pušćaju. Iako su potučeni, oni se protiv svake logike poraza i dalje do zadnje sekunde koprcaju, grčevito drže, zagrizli su duboko i sad se trzaju, grebu, iskaču iz vlastite kože i ne daju se iščupati, doslovno se dovijaju najnižim gadarijama da i dalje ostanu ukopani na tim debelim, toplim i sočnim pozicijama, sa svim beneficijama, koje ne žele prepustiti, nikako, uopće.

Ma nije me zbog toga uvatio smij, nego zbog vijesti iz daleke Australije koja nudi rješenje. Svi koji se čude i pitaju kako to da ta beskrupulozna gamad proturiječi svakoj logici, razumu, uljudbenim normama (a kad su ih se držali da bi ih se sad počeli držati?), kako to da svi ti debili, kreteni i idioti koji unatoč vlastitom porazu, neviđenom sramoćenju i javnoj blamaži, i dalje seru li ga seru (kako da takvi osjećaju sram kada ne znaju što je sram?) - dobili su iz one daleke zemlje australis konkretan odgovor. Australski su znanstvenici naime objavili da su u njihovim vodama otkriveni prvi hibridni morski psi. Čuj prvi? rofl

Pa su mi odmah proradili klikeri. Gledajte klokani, to je elementarno. Morski ćukci su inače za popizdit glupe beštije, ono, mozak veličine zrna graška, ali su rođene ubojice, krvoločne zvijeri koje umjesto pameti imaju samo instinkt ubojice, zubalo i nos za njušit krv. To živi samo da bi grizlo, nema drugu svrhu ni cilj i za to im ne treba mozak. Pa ga ni nemaju. A ove naše pijavice, krpelji i paraziti – i oni su isto hibridi. Prvi hibridi. Oni su doslovce mutirani križanci morskih pasa. To su - mutirana ćukenja. Zvijeri sa zubalom i bez mozga. Rođeni predatori koji se prilagođavaju klimatskim promjenama, koji se prilagođavaju novom okolišu kako bi opstali u svim vodama.

A ova naša mala bara, dugo je i predugo bila izolirana, pa domaća ćukenja nisu imala prirodnu konkurenciju niti neprijatelje da ih tamani i među njima održava prirodnu ravnotežu, pa kao i uvik kad je negdi neki stiskavac, njih puno na hrpi, lipo im toplo im, protuprirodni blud, previše se toga nakotilo, genetski križanac i aj ća – obični morski ćuko mutirao u uber-ajkulu eek

Shebani rezultat mutacije, sa još više zuba, a još manje mozga. Pa zato danas ta mutirana gamad kad zagrize ne pušća, moš` mu samo kakvom čeličnom šipkom polomit mutirano četveroredno zubalo. I baš bi se takvi krvožedni monstrumi povukli da ih lijepo zamolimo? Hih, ma nema šemse.

Nego, kad već govorimo o prljavim pasjim skotovima, ista je naivnost, traženje logike i poštivanje fair playa, onomad shebala i jadnog Hanibala, koji je doslovce poklao sve rimske legije koje su ovi mogli skupit kontra njega, pa iako je do nogu smlavio njihovu kompletnu vojsku, satrao ih u pepeo i prah, umjesto da umaršira u Rim serviran na pladnju, umjesto da im zgazi leglo, naivno je kao kakva šiparica stao i čekao da se rimski paraziti po uljudbenim običajima sami predaju. Majkomila koja budala no Pohlepnim rimskim skotovima predaja naravno nije bila ni na kraj pameti, a fair play još manje.

Hanibale milo dijete, đaba ti vojni genij kad su upravo ti likovi izmislili pljačku, palež i otimačinu, pa na tome su utemeljili državu bokte. Kakav te hebeni fair play spopao!? Kao da od Trbosjeka tražiš da ti bude babysitter lud A jesi brate bio naivac. Shebala te kurtoazija.

I tako su rimski trbosjeci, kupujući vrijeme, sljedećih bokun godina navlačili jadnika gore-dole po Italiji kao malog majmuna, konsolidirajući svoje redove i uvježbavajući nove legije kojima su na koncu shebali i njega i Kartagu i postavili temelj za budući Imperij koji je uzvratio udarac.

Nego čitam da je neki dan opet jedna ljudožderska beštija gricnula nekog surfera za jednu ruku, ali je ovaj put ćukac izgleda naletio na jednako opakog đeka, jer ga je tip slobodnom šakom spizdio ravno među oči, na što je zubato govno podvilo rep i cvileći otperjalo u dubine.
I to je fakat jedini lijek, spizdit pasjeg skota šakom među oči. A onda mu iz predostrožnosti zgazit i jaja, da se krvoločna stoka više ne množi. Štedit ljudoždera? Hahahaha, kako da ne rofl


Post je objavljen 06.01.2012. u 00:30 sati.