Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

(ne)Skijanje...

Eto mene opet.

Zapravo ne znam što bih vam pametnog napisala. Nekad sam svaki dan imala neku temu, nekad su me stvari intrigirale, te mi je bilo totalno čudno što ljudi ne stignu pratiti vijesti, serije (one pametne), vremensku prognozu...

A zapravo sam i sama u tom položaju. Od toga da kad stignem (daleko iza radnog vremena) doma, kad se izborim za komp (ne, nemamo više svaki svoj primjerak), kad nisam umorna, kad me ne boli glava.... jednom riječju - totalno me sjebe volja i želja da išta napišem.

No, nadam se da ću u slijedećih nekoliko dana uhvatiti stari ritam. Rudarka je par dana na ge o. Ne, Rudarka ne ide na skijanje (kao moj kolega Dalmoš - gdje je to otišao ovaj svijet da fetivi Dalmatinci pokušavaju naučiti skijati u ranim četrdesetima, svi se samo nadamo da se neće - jako - polomiti) već će se "odmarati" doma. Kao svi dobri Hrvati. Uključujući Sanadera koji sada ne smije dalje od kuće.. He he..

No da, sutra ću o politici. Sada odo tražiti neki program koji ne prikazuje špaljolsku, tursku, meksičku niti koju drugu sapunjaru. I da - da li znate da je riječ "sapunica" došla od reklama za pranje suđa/veša koji su se prikazivali u reklamnim blokovima. Eto.

Aloha.

Post je objavljen 04.01.2012. u 18:56 sati.