Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

La ragazza che fa pettegolezzi

Prekjučer je u dr. Houseu pacijentica bila blogerica (čitana čak i u Singapuru) pa su malo debatirali o tipkanju života on-lajn pa je onaj jedan doktor rekao da je privatnost nusprodukt modernog načina života jer nekad su ljudske zajednice bile toliko male da čovjek nije mogao ništa sačuvati u tajnosti.

Odlučio sam zapamtiti tu rečenicu. Da se mogu preseravati na blog kavama.

Ide na hrt-u ona Gossip girl. Ne kužim tko je ta. Ona piše neki kao blog ili twitter ili kaj? I svi u školi na mobitel primaju nove postove (tko je koga dočekao na aerodromu i tko je s kim pojeo sladoled).

E, to bi ja!! Vi mi date brojeve telefona i kad objavim novi post, vi me odmah čitate!! Jebena ideja!

Nevjerojatno mi taj svijet iz Tračerice ide na živce; sve mali bogatuni jedan do drugog i u svakoj epizodi imaju neku zabavu koja se održava po danu i na kojoj je hrpa staraca i svi su skockani i uvijek netko nekog dovede da bi nekom napakostio; neki lordovi, milordovi, vojvotkinje; i svi s 16 imaju životne drame britanskog premijera.

Čovjek bi gledajući te serije zaključio da na castinge primaju isključivo ekipu od 27 do 33 godine. Ovi s 27 glume srednjoškolce, a ovi s 33 njihove starce.

Kak bi Tračerica na kraju epizode rekla: xoxo
(a i to mi nije jasno kaj znači)

Post je objavljen 04.01.2012. u 11:22 sati.