Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninomartinovic

Marketing

FIGHT NIGHT




30. prosinca s početkom u 18 sati Thai boksing klub Brežice organizirao je simboličan spektakl borilačkih vještina u Sloveniji. Bila je to već 4. priredba Thai boksing kluba Brežice pod imenom 'K-1 - FREE FIGHT NIGHT'.
Ovo je do sada bio najatraktivniji turnir u organizaciji TBK kluba Brežice, na kojem su snage odmjerili najbolji borci po pravilima K-1(je borilački sport koji kombinuje tehnike iz muay thaija, karatea, tekvandoa, san shoua, kikboksinga i tradicionalnog boksa) i MMA slobodne borbe (free fighta).
Uz 11 mečeva bili su predstavljeni borci iz Slovenije, Hrvatske, Italije, Austrije i Brazila. Borbe su se održale kako je i prije najavljeno u dva različita stila, koja su trenutačno najatraktivniji stilovi borbe modernih gladijatora. Od 11 borbi mogli ste pogledati 6 borbi po pravilima K-1 i 5 borbi po MMA pravilima.

Pred otprilike 2 tisuće ljudi, mladi borci pokazali su sve što su naučili tokom dugogodišnjih, napornih treninga. Haris Šabić iz black dragon tima Zaprešića, borac MMA-a do 77 kilograma, primjer je borca kojeg bi ja izdvojio kao borca koji sa svojih 19 godina puno obećava u ovoj grani sporta. Njegova tehnika jednako je dobra u stand-up-u i na parteru što mu omogučuje crni pojas iz juda.

Uz članove TBK Brežice: Andreja Supančiča, Simona Srečkovića i Saše Grahka.Naša dva borca Hrvoje Vučkovi koji je izgubio sudačkom odlukom i Haris Šabic koji je moro predati meč radi povrede rebara koji mu je nanjeo protivnik u polufinalu tog turnira . Bila im je to prva polu profi borba po K-1 i MMA natjecanju. U svakom slučaju bila je to dobra vježba i iskustvo više ka profesionalnim natjecanjima velikih talenata koje je na ovome turniru bilo prilike vidjeti.Na samoj priredbi nastupili su poznata imena kao što su: Sandi Borojevič, Dejan Madjarevič, Tadej Toplak, Rudi Pavlin, Smerdel Jure i Samo Petje




Post je objavljen 31.12.2011. u 13:32 sati.