Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozenakamenski

Marketing

2012. Godina u broju 5 (1.dio)



Svima koji su uspjeli preživjeti prošlu godinu želim puno sreće i zdravlja u novoj 2012.godini, a dušama onih koji to nisu želim smirenje na onom drugom svijetu, na višim razinama postojanja!



Godina koja je već počela bit će vrlo značajna na globalnoj razini, a za Hrvatsku posebno, s obzirom da je njezina osobna godina također u broju 5 – dakle, Hrvatska će 2012. živjeti pod dvostrukom vibracijom broja 5.

Najprije ću pokazati što godina u broju 5 donosi na razini pojedinca, pa ću ponoviti prvi dio posta od 7.1.2010., jer je, za bolje razumijevanje nekoliko narednih postova , potrebno znati osobine broja 5 kao i moći osjetiti energiju kojom ovaj broj zrači.

„Osobna godina u broju 5 je godina promjena, godina prihvaćanja novih stvari, novih ideja i novih ljudi, a isto tako i potrebe da se puste stare ideje, ljudi itd. kako bi se dalo mjesta novome.

Nakon ozbiljne, i radom ispunjene, prošle godine, ova godina donosi oslobađanje od rutine, neočekivano postaje priželjkivano. Međutim, tijekom cijele godine provlačit će se osjećaj izvjesne nesigurnosti i, s vremena na vrijeme, osjećat ćete se kao da ste izbačeni iz sedla. Ali, u cjelini, godina vam nudi sjajnu priliku za napredak i razvoj. Ako ćete biti otvorenog uma i duha, vidjet ćete da ćete moći obnoviti sve svoje veze i poslove, razjasniti neke nesporazume iz prošlosti, a sve u cilju veće osobne slobode.

" Promjena " i " novo " su ključne riječi ove godine, i ako se godina bude pozitivno živjela, ako se prihvate vibracije novoga koje broj 5 donosi, život će vam postati potpuniji nego prošlih godina. Bez promjene neće biti rasta i napretka na bilo kojem životnom području. To, međutim, ne znači nekritičko prihvaćanje svega novoga, nego to podrazumijeva određenu unutarnju potrebu za napretkom i poboljšanjem života.
Ovo je, dakle, godina za igru, zabavu, putovanja, akciju i osjetilna životna zadovoljstva i avanture, ako ćete ikad riskirati, to će biti ove godine. Dosada i monotonija izlaze iz života.

Osobni magnetizam i sex appeal su vrlo visoki - moguće su prolazne intimne veze. Oni koji imaju problema s pićem ili prevelikom težinom imat će velikih problema držati stvari pod kontrolom, jer će posebno teško biti održavati samodisciplinu.

Pazite da vaš probuđeni i pojačani osjećaj osobne slobode ne zloupotrijebite, ugrožavajući tuđu slobodu.

Promjene, novi kontakti i nove mogućnosti možda će vas zbuniti, ali ih prihvatite u cilju osobnog napretka i poboljšanja životnih okolnosti.
Možda ćete se osjećati nemirno, nestrpljivo, naročito ako se stvari budu kretale presporo. Ili ćete osjećati odbojnost prema onima koji vas koče u prihvaćanju novoga. Međutim, morate paziti da u žurbi ne radite velike greške, zbog kojih ćete kasnije žaliti.“


Broj 5 je, znači, broj ekspanzije, promjena, poktretljivosti, slobode, avanture, putovanja i učenja.
Negativno realiziran, donosi nervozu, pretjeranu oštrinu, impulzivnost, sklonost laganju, pretjeranost u osjetilnim užicima i zlouporabu slobode.


Kao primjer kako se ove osobine realiziraju na razinama višim od pojedinca, uzet ćemo SAD, državu koja je ove godine u osobnoj godini broj 7, po energiji i osobinama suprotne godini u broju 5.

SAD u svojim numerološkim podacima ima dosta petica. U numerologiji, isto kao i u životu, previše i premalo rijetko rezultiraju pozitivnim realizacijama. SAD su poučan primjer kako se pozitivne osobine broja 5, ekspanzija i potreba za slobodom, mogu pretvoriti u pretjerivanje, odnosno svoju suprotnost.

Osobna godina SAD-a u broju 7, ako se hoće pozitivno realizirati, pretpostavlja bavljenje sobom, rad na sebi i izvjesnu izolaciju.

Iz primjera kako su SAD, o kojima dobrim dijelom ovisi situacija na globalnoj razini, realizirale 2003. godinu ( također u broju 5, a njihovu u broju 7) možemo vidjeti sklonost kako ta velika država realizira svoje zahtjevne i neskladne osobne brojeve s brojem univerzalne godine 5.

Naime, glavni broj SAD-a, njihov Životni put, je u broju 5, jer je Dan nezavisnosti vezan uz datum objavljivanja Deklaracije nezavisnosti
4.7.1776. godine.
Kratica po kojoj je država globalno poznata- USA-, također je u broju 5.
Naziv America također je u broju 5.
Prezime predsjednika SAD-a 2003. bilo je Bush – također u broju 5.

Te je godine Amerika počela s ratom u Iraku.

S obzirom da su broj 5, univerzalna godina, i broj 7, osobna godina, neskladnih vibracija, SAD-u je teško živjeti pretežno pozitivne osobine tih brojeva. Započinjanje rata predstavlja najgoru moguću realizaciju oba ova broja. Pretjerana uporaba sile, isključivo shvaćanje svoje slobode, laganje vlastitom narodu, impulzivnost i eskalacija nakaradno shvaćene ekspanzije svojih interesa SAD-a obilježili su te godine cijeli svijet.

2012. godine američki predsjednik preziva se Obama. Prezime je u broju 5 iz 14, karmičkom broju koji upozorava na neumjerenost i povećane apetite na svim područjima.

Analogija s 2003. godinom daje nam pravo da zaključimo na koji će način SAD djelovati ove godine.

Eventualni rat s Iranom, koji se pozadinski priprema slično kao i onaj s Irakom, itekako je moguć ove godine, ali i sljedeće, kad će univerzalna godina biti u broju 6, a američka u broju 8. Ova i sljedeća godina bit će odlučujuće za odnose snaga na globalnoj razini, i tu će,sasvim sigurno doći do bitnih promjena.


Post je objavljen 02.01.2012. u 17:05 sati.