Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Rezultati natjecatelja KBK „Budokai Labin“ u 2011.godini

Natjecatelji kickboxing kluba „Budokai Labin“ iz Labina završili su ovogodišnje natjecanje u kojem su na natjecanjima od županijskog do svjetskog kupa osvojili 213 odličja, od kojih 91 zlatnih, 70 srebrnih i 52 brončana.
Najvrijednija su 3 odličja na svjetskom kupa, 13 odličja sa prvenstva Hrvatske, te 25 odličja sa otvorenih prvenstava Slovenije, Bosne i Hercegovine,Italije i Hrvatske.
Labinska 4 asa Katarina Cukarić, Filip Grbić, Domagoj Josip Kubaj i Marino Faraguna osvojili su 113 odličja od kojih 71 zlatna, 26 srebrena i 16 brončana. Odnos zlatnih odličja naprema srebrnih i brončanih sve govori.
Marino Faraguna viceprvak svjetskog kupa, dvostruki je prvak Hrvatske i to u semicontactu i u lightcontactu u starijim kadetima u kategoriji do 47 kilograma. Osvojio je 32 odličja od kojih 21 zlatna.
Domagoj Josip Kubaj prvak Hrvatske za dječake u semicontactu u kategoriji plus 32 kilograma. Osvojio je 20 odličja od kojih 12 zlatnih.
Filip Grbić prvak Hrvatske za dječake u semicontactu u kategoriji do 32 kilograma. Osvojio je 16 odličja od kojih 9 zlatnih.
Katarina Cukarić osvojila je 45 odličja od kojih 29 zlatnih. Uz dvije bronce na svjetskom kupu, juniorska je viceprvakinja Hrvatske u semicontactu, viceprvakinja Hrvatske u lightcontactu za starije kadetkinje, te na otvorenim prvenstvima osvojila Sloveniju, Italiju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku.


Post je objavljen 02.01.2012. u 10:53 sati.