Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Think pink... (ali ne u svojoj kući)

Ne mogu se odlučiti da li sam si stvarno željela tulum u svojoj kući (kao što se danas priprema u našem drevnom boravku za jedno cca 15+ odraslih i nešto sitnog zuba) ili tihu mirnu noć (kao jučer).

Doduše, jučer mi se išlo van - u goste, u kafić, lumpat, pit, jebat (ups, a tako fina žemska) .... nut

Danas mi se ne da gledati jedne te iste ljude koje gledam cijelu godinu, pušiti iste priče, slušati, šutiti (navodno previše pričam), bedinati jedno naporno i dosadno osmogodišnje derište koje se ponaša kao da mu je pet. Ne lažem, četiri. A majka ga ne može ostaviti jer je taako dobar. headbang

O da, biti će u gostima i oni famozni "prijatelji" iz ljetnih postova. Koja sam ja pizda što dozvoljavam da mi seru po glavi, a ja šutim. Doduše, u cijeloj priči niti jedna jedina otvorena ružna riječ nije bila meni osobno tj. direktno izgovorena. Tako da se uvijek mogu praviti luda, smješkati se i ... "and the peace to whole the world.." stav. Praznoglave missice. (utjecaj jučerašnjeg filma u stopedeset i prvoj reprizi)

Svake godine si obećam (famozna novogodišnja obećanja) da ću otići na doček nekuda daleko od našeg ograničenog malog mjesta i svima pokazati dugi nos. Prestara sam za preseravanja, laganja ili mučenja s ljudima koji mi nisu dorasli, a moram se praviti da su nešto najvrednije što mi se ikada desilo. A kad okrenem leđa...

No dobro, biti će tu i neki meni dragi ljudi..

A da se napijem, preseravam, bljujem i što već uz to ide?

Kad se sjetim kako je slijedeći dan grozno - niti to mi se ne da. Baš sam jadna. Grozno.

I za kraj - kaj da vam zaželim?

Tako i tako će vam biti još gore nego do sada, barem kako nam najavljuju ekonomski stručnjaci, politički seratori (neš ti Sabora kad u njemu sjedi Kerum sa svojih nekoliko razreda niže osnovne) i zdravi razum. Čak se i Europa raspada, a mi se tako silno trudimo ući u nju. Hm.

Da li ćemo, godinu dana stariji, biti zdraviji? Jok. Može nas pokositi neka nova ptičja, svinjska, goveđa ili tko zna kakva gripa, rasturiti račina ili pogaziti pijanac za volanom što se čudi kad se vozi po autoputu u suprotnom smjeru. Jedno stopedeset i četiri kilometra na sat.

Da li ćemo biti bogatiji? Je. Moš mislit. I na lotu dobivaju samo poznati mafijaši...

Možemo svi lijepo u ...... blabla

Post je objavljen 31.12.2011. u 11:28 sati.