Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

U prodaji 35. broj Vrgoračkih novina - prvih novina Vrgoračke krajine



U prodaji je 35. broj Vrgoračkih novina – prvih novina Vrgoračke krajine. U ovom broju, na čak 40 stranica donosimo pregršt zanimljivih članaka iz života našeg grada. Naši suradnici bili su vrijedni, pa u ovom broju možete pročitati opširan izvještaj sa burne 19. sjednice Gradsko vijeća. Tu su i dva intervjua. U razgovoru sa strukom razgovaramo sa voditeljem Hrvatskih voda – ispostava Matica, Antom Tolićem, a u razgovoru sa povodom, sa umirovljenim pukovnikom Vickom Šalinovićem razgovarali smo o povijesti osnivanja prvih vojnih jedinica Hrvatske vojske u Vrgorskoj krajini 1991. godine. Donosimo i informativan izvještaj o rezultatima Parlamentarnih izbora u Vrgorskoj krajini. Tu je i popis najzanimljivijih izjava naših političara 2011. godine. Donosimo i prekrasan kalendar Vrgoračkih novina za 2012. godinu sa fotografijama svih grupa polaznika Dječjeg vrtića „Pčelica“ Vrgorac.

Uz sve navedeno, u novini se nalazi i cijeli niz vijesti i vjestica iz Vrgorske krajine, osvrt na sportske događaje, kolumne „Pogled unazad“, „Rock tragovi“, Izvori za povijest Vrgorske krajine, filmska preporuka, nagradna križaljka, rubrika „Bez komentara“ i slično.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante, trgovini Mario i pekarni Jadran.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).


Post je objavljen 30.12.2011. u 18:16 sati.