Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozenakamenski

Marketing

Nakon izbora 3 HSP

U postu od 5.10 napisla sam sljedeće:

„Nažalost, dosadašnji tijek izborne kampanje više je nego žalostan i ni po čemu se ne razlikuje od dosadašnjih. Zaista čudi koliko su ljudska taština, egocentrizam, nesposobnost da se uzdigne iz dnevnopolitičkih i osobnih odnosa praktički atomizirali tzv.“desne snage“.
A meni osobno nije jasno što je to u programima Ljube Jurčića i HSLS-a toliko nespojivo i nepomirljivo da ne mogu zajedno izaći na izbore gdje bi zajednički sasvim sigurno polučili bolji rezultat, nego što će ovako kako idu sada.“

Što se desnih stranaka i pojedinačnih lista koje se u svojim programima protive ulasku u EU tiče - zbog njihovog političkog diletantizma danas, u ovo povijesno vrijeme za hrvatsku budućnost, u Saboru nema tko progovoriti o opasnostima koje Hrvatsku čekaju ako postane 28. članica EU. Mediji su u tom smislu pacificirani, prave javne rasprave nema i država je ostavljena na milost i nemilost ljudima koji odreda nemaju ni sposobnosti ni želje dalje i dublje sagledavati procese od globalne važnosti koji se odvijaju, ili će se ubrzo početi odvijati u svijetu.
Nisu se sposobni ni organizirati pa dijeliti letke u poštanske sandučiće s popisom nekoliko najvećih opasnosti s kojima će se Hrvatska morati suočiti ako postane članica EU.

Kako numerologija objašnjava činjenicu da je Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević ipak ušla u Sabor?

Najprije, jedna zanimljivost!

I Hrvatska stranka prava i Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević imaju za broj Izraza, drugi po važnosti broj u numerološkim podacima, isti broj – broj 8 ( osobine brojeva neću ovdje posebno obrađivati, jer sam o svakom broju već dosta pisala). Znači – način djelovanja im je energetski jako sličan – razlike proizlaze iz različitih numeroloških podataka vodećih ljudi stranaka.

No, HSP je 2011. godini broju osobnoj j 4, mjesec izbora im je u broju 7, a osobni dan u broju 2/11. Osobnu godinu u broju 4 haespeovci su očito jako negativno realizirali, jer je godina od njih tražila veliku strpljivost, dobru organiziranost, naporan i uporan rad - da su se tako ponašali ne bi sami izašli na izbore. Mjesec u broju 7 donosi izolaciju, a dan izbora u broju 2/11 veliku nervozu.

Danielu Srbu ova godina je u broju 2/11( nije godina za nove velike prodore), mjesec u broju 5 donosi veliku nesigurnost i puno događaja različitih energija, a dan izbora je u broju 9 – broju završetaka. Daniel Srb jednostavno nije imao sreće s datumom izbora.

Za razliku od njega, Ruži Tomašić ova je godina u broju 1, broju početka novog životnog ciklusa, mjesec prosinac joj je u broju 4,koji je pozitivno realiziran što se vidi po dobroj organizaciji kampanje, a dan je u moćnom broju 8.

No, najzanimljivije je to što i njezina stranka ima potpuno identične osobne brojeve: godina 1, mjesec 4, dan 8. Brojevi 1 i 8 su moćni brojevi i, pozitivno realizirani, moraju dovesti do uspjeha.

Moglo bi se reći da se Ruža Tomašić, za sada, dobro osjeća u svojoj stranci.

No, u suštini stvari nisu tako jednostavne.

Prvo, njezin broj Životnog puta 2/11 u velikom je neskladu sa Životnim putem stranke, koji je u broju 8. Za Životni put broj 8 već sam nekoliko puta naglasila da, koliko je god odličan za velike uspjehe, toliko u sebi nosi i imanentne probleme s održanjem ravnoteže, pa može dovesti i do velikih neuspjeha.
U tom smislu, brojevi HSP-a, Životni put broj 1 i dan osnivanja 7, ne donose tako velike opasnosti, naročito ako su brojevi osoba na čelu stranke harmonični s njezinim brojevima.

Drugo, Ruža Tomašić je sljedeće, 2012. godine, u osobnoj godini broj 2, a kako je to i broj njezinog Životnog puta, za nju će sljedeća godina biti karmička godina. To znači da joj uspjeh na svim životnim područjima ovisi o spremnosti za kooperaciju, za partnerski rad – sljedeća godina nije godina za soliranje i pretjerani individualizam.

Zbog toga, njezine izjave o budućim koalicijama s drugim pravaškim strankama, ali ne i ujedinjavanje, ne samo da pokazuju veliko neznanje o politici kao takvoj i nedostatak dubljeg uvida u političke procese ( nažalost, marljivost i dobra volja ni izdaleka nisu dovoljni), nego bi takva praksa djelovanja na desnici osigurala njihovo odumiranje i konačni nestanak s političke scene.

Ruža Tomašić je, doduše, rođena 10. u mjesecu, ima neke osobine lidera, ali njezin najvažniji broj je broj 2, u velikoj mjeri je suprotan, po energiji i osobinama, broju 1, i trud na realizaciji pozitivnih osobina ovih dvaju brojeva je njezina životna i škola i zadaća.







Post je objavljen 28.12.2011. u 16:58 sati.