Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Agnostici ili nešto drugo??

Jebal ih agnostik. rolleyes

Nekad se lijepo reklo - ideš u crkvu ili druga opcija - tata ti je ateista (obično je bilo u kombinaciji sa "komunjara" i sl. nazivljem). A sad se kao veleučeno kaže - agnostik. Ma dajte najte.

Zapravo se ne mogu odlučili da li je u redu da jelte naš predsjednik i naš premijer - deklarirani ateisti (pardon faking agnostici)uopće idu u crkvu, pa makar to bio i Božić (apropo koji nije najveći katolički blagdan jer je to Uskrs, no nama svima sigurno najdraži smijeh).

Recimo - da li su vjerski dužnosnici pozvani na Kurban Bajram u đamiju da sudjeluju u molitvama i obredu, šta li se već radi na taj muslimanski svetak? Ili u sinagogu? Ili na pravoslavni Božić? Hm.

Jest da nas ima najviše, no whatever.

Baš me to muči danas. Nemam pametnijeg posla. zubo

Ps. Samo da znate: jučer sam bila na Medveščakovoj tekmi. Totalno neplanirano. Tako da ako ste vidjeli jednu skockanu tetu s perlama oko vrata - to vam je bila Rudarka. nut

Što reć? Em je više golova kad igra Dinamo (zavšilo je sa 0:1 što je totalno suludi rezultat za hokejašku utakmicu!), em su naši, nakon nekoliko mjeseci izgubili, em sam ja skoro pa dobila pak u zube (sjedili oma iza gola). Ma, serem. Bilo je luudo... zujo

Post je objavljen 27.12.2011. u 09:45 sati.