Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Najava – 433. Velikogoričkog vikend-go-turnira

Od 2. travnja ove godine nije odigran niti jedan, nekad redovni, vikogorički vikend-go-turnir. U Velikoj Gorici je odigrano samo državno prvenstvo, za koje je red bio na Velikoj Gorici. Više od deset godina, naš najaktivniji grad po igranju goa, ostao je tako bez organiziranog bavljenja goom.
Ne bi se želio ovdje baviti analizom uzroka tome. Spomenuo bi da nisam uspio u namjeri stvaranja jakoga go-kluba, ali, ipak, ostaje nešto. Mnogo je mladih naučilo igrati go ovdje i mnogi su u kvalitetnom vrhu hrvatskoga goa, mada su većima prekinuli sa igrom. Osobno se nadam da će se među njima pojaviti iskra koja će pokrenuti onu energiju kojom će se opet ovdje igrati go. Da, i to još kvalitetnije i ozbiljnije nego ranije.
Neki dan sam razgovarao sa Zvonkom i on mi predložio da na Staru godinu odigramo u ‘Usponu’ go-turnir i to onakav kao nekada. Prihvatio sam.
Pa evo:

U subotu 31. 12. 2011., sa početkom u 10:00, igra se 433. Redovni velikogorički vikend-go-turnir.
Mjesto igranja je Sportski klub osoba sa invaliditetom ‘Uspon’ u Velikoj Gorici. Adresa je Matije Slatinskog 4 (ulaz sa dvorišta – blizina Doma zdravlja).
Pristup i sudjelovanje je slobodno i besplatno. Igrati mogu svi koji znaju igrati go, a oni koji ne znaju, mogu ovdje naučiti pravila igre.
Igra se handicap (-2) uz maksimalnih 7 prednosnih kamenčića.
Vrijeme za igru je 30 minuta po igraču i byoyomi od 20 sekundi za potez.
Turnirski sistem će ovisiti o broju prijavljenih natjecatelja.
Planira se igranje 4 kola i trajanje do 15 sati.


Velikogorički vikend-go-turniri

Na poslijednjem turniru 2. 4. 2011., na kojem su odigrana samo dva kola, je pobjedio Mirko Primetica iz Zagreba.
Ima već najava sudjelovanja. Vidimo se u subotu 31. 12.

Update - četvrtak 29. 12. 2011.

Zainteresirani, koji ne znaju gdje se igra, mogu ići iz Zagreba sa Zvonkom autobusom. Sastanak sa Zvonkom je ispred Mc Donaldsa kod južnog izlaza iz Inportanea kod Glavnog kolodvora u subotu u 08:45.
Vidimo se ... :)


bl. Muradenu


Post je objavljen 26.12.2011. u 20:15 sati.