Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POČELA JE RASPRODAJA HRVATSKE UZ BOŽIĆNE ČESTITKE



ČESTITKE UZ PRAZNE NOVČANIKE I NE PRIMLJENE PLAĆE I BOŽIĆNICE... ?!
(To je čisto izrugivanje naroda)


Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je božićnu čestitku građankama i građanima Republike Hrvatske, poželjevši da 'blagdanski dani mira, solidarnosti i nade svim ljudima dobre volje budu dodatni poticaj i snaga za promjene koje nas očekuju.

U Vladi ubrzano razmatraju mogućnost davanja u koncesiju na raspolaganje strancima: Hrvatske autoceste, hidrocentrale i Hrvatske šume i to sve u istom paketu. No, što bi u međunarodnom tenderu privuklo samo one najveće i najozbiljnije.

Ne mogu vjerovati. Takva kratkovidna politika će uništiti Hrvatsku do temelja. Dajte zamislite imamo Hrvatsku i onda netko kaže: "Ajmo sve iznajmiti nekome, a mi ćemo mu to otplatiti i još će zaraditi na nama". To je jedna luđačka politika. Njima u Vladi će biti dobro i članovima njihove obitelji. Genijalno do ludila dovesti će narod.

Pitam se tko će poslije odgovarati za ove antidržavne poteze? Koje oni zovu reforme?

Zar se o stvarima od nacionalnog interesa - ne bi trebalo odlučivati na Referendumu? Zar se glas i volja naroda ne bi trebala čuti i poštivati? Zar se ne bi trebali izjasniti svi "ZA" ili svi "PROTIV" i to jednostavno da obični građani razumiju, kako ne bi srljali "kao guske u maglu"!?

Kada će konačno političari ove zemlje shvatiti da imamo more, rijeke, jezera , šume, čistu i plodnu zemlju, i da je to NAŠE.

I da ljude koji žele i mogu živjeti od svoga rada. Umjesto da se zaustavi najezda stranih banaka i trgovačkih lanaca koji su nam opustošili zemlju, uvlače nas silom u EU da bi nas jeftinije mogli kupiti i potpuno devastirati i zemlju i ljude.

I još nas uvjeravaju kako je to naša jedina budućnost. Nitko nije protiv Europe, pa zar nismo njen dio ? Ali čemu asocijacije u kojima će se 1% naših glasova utopiti i vrlo brzo ćemo doživjeti sudbinu Grčke ili Irske i drugih propalih zemalja.

U Bjelovaru, 26.12.2011. godine

Vođa pokreta „ŠTIT“

BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com



Post je objavljen 26.12.2011. u 12:44 sati.