Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OTVORENO PISMO SLOBODNOJ DALMACIJI




Poštovani,
gospodine glavni uredniče Slobodne Dalmacije Krunoslavu Kljakovič !


Najprije da vam se ukratko predstavim: Ja sam Branko Stojković, iz Bjelovara, gdje sam i rođen 26. lipnja 1958. godine. U politici sam nekih dvadesetak godina. Bio sam kandidat na izborima za gradonačelnika, župana,.., te zastupnika Sabora RH. itd. Učesnik sam i Domovinskog rata.

Između ostaloga vodio sam i jednu političku stranku, u Bjelovarslo-bilogorskoj županiji.
Predsjednik sam Udruge građana za ostvarenje i praćenje građanskih prava ŠTIT. Pokreta koji sad 15. veljače 2012. godine, slaviti će svoju 12-tu obljetnicu postojanja. Pokreta ŠTIT ima svoje ideje i gledište i nikoga ne kopira.
Ne bi htio više o sebi - ukoliko želite o meni saznati opširnije možete - na internetu ako upišete moje me i prezime u Google pretraživač.

Zašto me je potaknula da Vam se javim? Ja sam se uredno registrirao na Vaš portal "Slobodna Dalmacija", te uvijek sam i dao na njemu svoje mišljenje, tj. komentare.
Nikada nisam bio bezobrazan ili nekoga prostim riječima vrijeđao... Znam, da sam bio oštar, u svojim mišljenjima, odnosno komentarima...Očito je da se ta istina nekome nije sviđala. Moj princip mi ne dozvoljava da olako prijeđem preko toga, što mi je zabranjeno da dalje komentiram...

Volio bih da mi Vi kao glavni urednik objasnite - zašto su mi zabranjeni daljnji komentari?
Ja se uredno u-l-o-g-i-r-a-m - i otvori mi se kao i uvijek - normalno obrazac za komentare, ali kad pošaljem tekst on ga ne prihvati.

Ako smo mi neko slobodno demokratsko društvo sa slobodom govora i mišljenja, zbog čega mi se ne dozvoljava - da slobodno mogu komentirati...

Očekujem Vaš odgovor?

Primite izreze mog osobnog poštovanja !


U Bjelovaru, 24. prosinac 2011. godina

VOĐA POKRET "ŠTIT"
i Nezavisni kandidat

BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com


Post je objavljen 24.12.2011. u 15:31 sati.