Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teobaldinteatar

Marketing

KRATKA BOŽIĆNA PRIČA & ČESTITKA




TAH - 595



PP 13 595



bo



PP 13 595



Danas u jutro pročitala sam post naše blogerice @Andree, koja nas poziva da se za Božić sjetimo onih koji su tužni, bolesni ili usamljeni…

Koliko je lijepa gesta pozvati nekoga, osjetila sam na svojoj koži prije par godina, kada sam stjecajem okolnosti ostala sama na Božić (muž je radio, a djeca su bila kod bake). Meni nije bio problem biti sama na taj dan, ali svejedno mi je bilo malo čudno.

Moji susjedi su znali da ću biti sama i pozvali su me kod sebe na ručak. Ne zato, jer ja nisam imala ništa, već da ne budem sama. I to susjedi od kojih se baš ne bih nadala da bi nekoga pozvali, jer su bili dosta povučeni. Ja sam ljubazno odbijala, jer mi je bilo neugodno da ja upadnem k njima na Božić, ipak je to obiteljski blagdan. Ali oni su inzistirali da dođem:
- Vi ne smijete biti sami na taj dan! - rekli su mi.

Otišla sam i bilo mi je vrlo lijepo sa njima. Osobito su me iznenadili, jer ja imam posebni način ishrane, a oni su pripremili i posebna jela za mene. Vrlo me je dirnula ta njihova ljubaznost, tako da taj Božić ubrajam među najljepše svoje Božiće.



PP 13 595



Dragi moji blogeri, želim vam svako dobro! Družit ćemo se opet poslije praznika (možda donesem koju fotku iz Budimpešte)!




Post je objavljen 22.12.2011. u 15:14 sati.