Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ultimativni

Marketing

Frisbee Beyond Borders: Ultimate frizbi radionica u Bujama

Četiri različite škole, osam nastavnika i preko tridesetak djece bilo je uključeno u ultimate frizbi radionicu u Bujama. Vjerujem kako su svi bili zadovoljni. Na kraju je puno djece iskazalo interes za ponovnom igrom ultimate.

Vjerujem kako će im nastavnici izaći u susret jer smo im kroz projekt „Frisbee beyond Borders“ osigurali uz raznu ultimate literaturu i leteće diskove za igru.

Nakon bujske priče i prezentacije u školi otvaraju nam se vrata da predstavimo ultimate svim nastavnicama Istarske županije. Sljedeće godine imati ćemo više informacija o tome.

Evo par slika sa radionice:



Uploaded with ImageShack.us

Ultimate: fair play i natjecateljstvo spojeno u jednom!



Uploaded with ImageShack.us

Kako baciti taj forhend?



Uploaded with ImageShack.us

Vjezbanje bacanja



Uploaded with ImageShack.us

Ovako se baca!



Uploaded with ImageShack.us

Igra je pocela



Uploaded with ImageShack.us

Cure i dečki igraju zajedno.



Uploaded with ImageShack.us

Djeca su nastavila na igrom i nakon završetka radionice.

Za kraj bi se zahvalio još jednom Veleposlanstvu Sjedinjenih Država što su podržali projekt „Frisbee Beyond Borders“. Udruzi ZiiD hvala što su se ponovo iskazali kao susretljiv partner na kojeg uvijek možemo računati u organizaciji/promociji ultimatea. Također zahvala profesoru Vinko Krička, što je osigurao veliki broj nastavnika i đaka.

Kroz projekt „Frisbee Beyond Borders“ u sljedećoj godine očekuju nas još dvije frizbi radionice. Do tada želim vam sve najbolje!

Ognjen Livada


Post je objavljen 22.12.2011. u 13:01 sati.