Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Internacionalno Kickboxing natjecanje „Croatia open 2011. “ održano u Osijeku –17. 12.2011. Katarina dvostruko zlatna.

Internacionalnim natjecanjem „Croatia open 2011“koje je održano u Osijeku 17.12.2011., natjecatelji kickboxing kluba „Budokai Labin“ iz Labina završili su ovogodišnje natjecanje. Na ovom jakom internacionalnom kickboxing natjecanju na kojem je sudjelovalo 70 klubova iz 7 zemalja sa 632 natjecatelja, Labinjani su osvojili 9 odličja: 2 zlatna, 5 srebrna i 2 brončana.
Kao što je Katarina Cukarić, ovu godinu započela pobjedom u finalu na Zlatnoj rukavici Italije u semicontactu protiv svjetske prvakinje, tako je i završila sezonu, pobjedom protiv iste natjecateljice, u konkurenciji starijih kadeta u kategoriji plus 65 kilograma, te osvojila zlato. Katarina je osvojila zlato i u konkurenciji juniorki u kategoriji do 65 kilograma. Osim ova dva zlata osvojila je i dva srebra, kod juniora u kategoriji do 70 kilograma i kod starijih kadetkinja u kategoriji do 65 kilograma. Uz dvije medalje sa svjetskog kupa, Katarina je osvojila Italiju, Sloveniju,Bosnu i Hercegovinu i sada Hrvatsku.
Marino Faraguna, prošlogodišnji prvak Croatia opena,kojemu iduće godine prestaje status starijeg kadeta te slijede nastupi u juniorima i seniorima u kojima je prva kategorija do 57 kilograma, iako lakši od svojih protivnika, bio je i na ovom natjecanju uspješan, te osvojio u semicontactu dvije medalje, srebro u juniorima do 57 kilograma, te srebro u starijim kadetima do 57 kilograma. Marino je za ovu godinu viceprvak svjetskog kupa, te dvostuki prvak Hrvatske; u semi i lightcontactu u starim kadetima.
Almir Hodža okitio se sa dvije medalje. Osvojio je srebro u lightcontactu u juniorima u kategoriji do 74 kilograma, dok je u semicontactu u istoj kategoriji osvojio broncu. Koliko je jaka bila skupina u lightcontactu govori i činjenica da je aktualni svjetski prvak ispao u četvrtfinalu. Franka Fonović osvojila je u semicontactu u konkurenciji mlađih kadetkinja u kategoriji +47 kilograma broncu.



Post je objavljen 21.12.2011. u 20:52 sati.