Tijesto normalno.
Brašno glatko, sol, voda, kvasac.
Prvo razraditi kvasac sa više vode, malkice šećera i brašna.
Onda pol sata poslije umiješati sa ostatkom brašna, vode i soli.
Ostaviti da se odmara, sat vremena.
Fila, hm, malo prerijetka. Uzrok?
Improvizacija sa ostatcima iz frižidera.
Rijetkost se pokazala kao problem kod motanja, tak da formice nisu ispale nekaj, ali jako ukusne.
Fila je mješavina, vrhnja kiselog, jaja, pizza šunke, origana, malo paradajz sosa i ribanog ementalera.
Prije pečenja ostavljeno na toplome, da se dobro digne,
pa premazano sa žutanjkom,
a pred kraj sam perece malo nakapal prstima (onak da se cijedi s njih)
rijetkom masom brašna i soli, 1:1.
Mogel sam i bolje, no to su bili ti dani u mjesecu, jebi ga.
Post je objavljen 21.12.2011. u 07:46 sati.