Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zgdnevnik

Marketing

Zoran

Ima jedan pametan Zoran. Nije onaj na kojeg sad večina pomisli.
Ovaj je novinar bez dlake na jeziku.
Kaj got veli ga kazne a jedini (ili jedan od rijetkih) ima muda reč kaj kog ide. I kad je pričal o Ivi je plačal kazne a kasnije se ispostavilo da je istina ono kaj su svi šaptali a on reko glasno..
Sad je opet na tapeti.
Ne daj se frajeru. Valjda u ovoj zemlji još ima tolko morala i poštenja da se istina neće zatirat. Mislim, znam da nigdje u svijetu nema toga, da se istina ne cijeni a lova je zakon al ja sam idealist. Pogotovo kad pišem šatroanonimno a neko drugi podmetne leđa.
Uglavnom, da je na svijetu više Zorana vjerojatno bi istina lakše ugledala svjetlo dana a muljatori nebi mogli razarat cijeli planet na sve moguće načine. I ak nijedna teorija zavjera nije točna i rezultat je paranoje, čak i tad je dovoljno pogledat oko sebe i nač xy pohlepnih kretena koji za lovu uništavaju sve, prirodu, tvornice, proizvodnju, živote.. A kad se to naše prenese na svjetsku razinu dobijemo to kaj imamo. Civilizaciju pred rasulom. Jebo kapitalizam, komunizam i sve ostale izme. Mali čovjek u svakom slučaju popuši, a i društvo u cjelini.

Ma ne želim stavit kategoriju.... I zakaj je limit tri kategorije???

Post je objavljen 19.12.2011. u 16:55 sati.