Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gademzkarlovac

Marketing

Priopćenje KN Gademz povodom posljednjih događanja u KA/HR nogometu

Ponukani senzacionalnim i nezamislivim otkrićima o nepostojanju Djeda Mraza i postojanju brojnih nepravilnosti u hrvatskom nogometu, u ime Kluba navijača Gademz Karlovac ovim putem molimo raznorazne dušebrižnike da prestanu koristiti naše ime, pogotovo u kontekstu začuđenih upita "za koga smo navijali".

Za razliku od onih koji su tek sada, kada je USKOK počeo s češljanjem sramote zvane hrvatski nogomet, počeli "iznenađeno" pisati o nepravilnostima, Gademzi su se, kao i sve druge hrvatske navijačke skupine, protiv toga borili već godinama - glasom, porukama, transparentima i prosvjedima. No, tada smo bili huligani. Za one koji nas pitaju "za koga smo navijali" - navijali smo za svoj klub, jednako u 3. hrvatskoj ligi, kao i u 1. hrvatskoj ligi, i jednako kako ćemo za njega navijati u županijskoj ligi ako do toga dođe.

Sve akcije vezane uz čišćenje hrvatskog nogometa od sramote i lopova podržavamo, a posebno se nadamo kako će i nadležne institucije i mediji uzeti u obzir staru dobru izreku da riba smrdi od glave i prestati se "iščuđavati" stvarima koje su nogometnim navijačima poznate već godinama i protiv kojih smo se jedini borili. I srdačno vas molimo da glavne krivce potražite u Rusanovoj, a ne da se lažno zgražate nad slučajevima s "repa ribe". Vjerojatno je i Babina Greda (kojoj se iskreno ispričavamo što je koristimo zbog nenadjebivo simpatičnog imena) namjestila pokoju utakmicu, što neće promjeniti adresu glavnih krivaca za stanje hrvatskog nogometa.

Gospodina "poštenog nogometaša", "bivšeg igrača, danas djelatnika" i kako se već sve predstavlja, pozivamo da svoje optužbe potkrijepi imenom i prezimenom nakon čega će od nas dobiti maksimalnu podršku. Sve do tada je anonimni tračer, koji začudo niti jednom rječju nije spomenuo političare koji su godinama drmali klubom što nas navodi na zaključak da je riječ isključivo o osobnim obračunima, a ne o iskrenoj želji da se i karlovački i hrvatski nogomet izvuku iz duboke kaljuže.

Onima, pak, koji misle da su simbol propasti i jada hrvatskog nogometa par žrtvovanih nogometaša Sesveta i Varteksa ili "pošteni anonimac" izražavamo iskrenu sućut. Kao i hrvatskom nogometu.

Hvala na pitanju i doviđenja,
KN GADEMZ
SAMO KARLOVAC!

Post je objavljen 17.12.2011. u 09:23 sati.