Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/auzmish

Marketing

Pismo drugu Božićnjaku

Image and video hosting by TinyPic

Dragi Djede Božićnjače, ex Mraze!

Nadam se da si dobro i da Te ne kače ove recesije, cestarine, cijene goriva i to. BTW, kod nas pred zgradom Ti je ful gužva zbog parkiranih terasa kafića, pa da ne popizdiš tražeći parking...
A i susjedi će vjerojatno opet budaliti kad vide da si sparkao sobove pred ulazom; morti bi dobro bilo da napišeš na njih da nisu ni Hercegovci ni Srbi, nego da nam to naš kakaju pa da je ok.

Uglavnom, zapravo bi najbolje bilo da si ja ništa ne želim, jer još mi je od lanjskih želja dosta svega, pa Te ne bih gnjavio. Dalo bi se skombinirat i da previdiš sve moje susjede, koji ne plaćaju pričuvu pa nam je zgrada koma, krov curi u podrum, gdje štakorčad vježba za olimpijadu i tak. Pa samo da vlasniku pekarne pokloniš kontejner za smeće, da mi drugi ne moramo bacati smeće u kontejnere za papir, jer pekarna sve naše kante napuni začas svojim smećem i našim štakorima.
Pol stanova takitak možeš preskočiti, jer u njima zvanično živi po jedno, dakle ovih drugih, koji tu žive, zapravo niti nema.
(Žohari se ne broje, kajne?)
Evo, ako bi to moglo tako, brzo si gotov sa cijelim našim haustorom, pa ni parking ne moraš produžavati.
(Agbu frka, mob imaš pa me zvrcni; ja sam već prefarbao narančastu rotaciju u plavo, pa Ti posudim; to uglavnom pali ... /Moš mislit, Rusi furaju plave kantice na krovu auta... siročeki. / )

Inače, možda bi mogao u kopiraoni naštancat neki letak, što nositi kao Hrvat/ica, obzirom da nam se crno piše svakako.
Ne mora biti niš za posao, jer smo uglavnom po doma ili u bircu, ali svakako da ide uz crno i da je praktično i da se pere na četrdeset a ne farba nas još više.
Onda samo preletiš iznad Lijepe Naše i ostaviš kemtrejl tih letaka o kombinacijama s crnim, i to je to. Umjesto prosinca, letkopad; praktično i brzo, a svima jednako.

Eto, ja Te sad ne bih gnjavio dalje; znam da imaš posla; Haenes, Remetinec, Marjan, željezara i te spike.
(Kegod, e, željezara... Helou, pa otkad svijet radi sa karbonskim vlaknima... heeelooou...)
Eto; ak kaj zašteka, buraz, zovi; nemaš frke.

Ajbok, i pozdravi doma!

Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 15.12.2011. u 13:35 sati.