,nepoznatizagreb.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

"Samoborček" vas treba!




Snimio: Emil Bakal, preneseno sa Foruma Kluba ljubitelja željeznica, fotka je nastala negdje u 60-tima


Dragi moji, nekoliko postova koje sam do sada objavio na temu "Samoborčeka" su među najčitanijima i najkomentiranijima među svima koje sam do sada napisao i tim povodom me je već više ljudi kontaktiralo ovim ili onim povodom, a prošli tjedan je stigao i zanimljiv mail u kojem mi se nudi suradnja na dokumentarcu o "Samoborčeku" koji se upravo priprema. O čemu se radi?

Mladi režiser dokumentarnih filmova Stanislav Tomić i njegov prijatelj, scenarist Mario Krce, namjeravaju pokrenuti dokumentarni serijal posvećen napuštenim i zaboravljenim željeznicama u Hrvatskoj i tim povodom žele napraviti pilot-dokumentarac kojim bi se prisjetili upravo "Samoborčeka" kao jedne od najpoznatijih željezničkih "ikona" u nas. Za potrebe tog filma nužno je sakupiti čim više dokumetarne građe, ali i što više zanimljivih sugovornika, onih koji žele ponešto reći u kameru o tom svima nama tako dragom vlaku - to mogu biti zanimljive priče, osobne uspomene, bilo što što vi smatrate za važno i/ili zanimljivo.

Stoga, ako imate bilo kakvu zanimljivu informaciju o "Samoborčeku" (pogotovo ako ona još nije objavljena na ovome blogu ili negdje drugdje u medijima u posljednje vrijeme), neku fotku ili drugi prilog ... ili jednostavno želite u kameru ispričati nešto o njemu, javite se Stanislavu i Mariu i ispričajte im o tome. Dečki su orni za suradnju i željni vaših priloga i pozivam vas da im se javite!

KontaktI:
Stanislav Tomić, Mail: tomicstanislav (et) gmail.com Tel: 091 888 9061
Mario Krce, Mail: mmkrce (et) gmail.com Tel: 091 7981 484


Post je objavljen 15.12.2011. u 11:57 sati.