Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Dijabetes u djece...

Već vas dugo nisam udavila sa našom starom "boljkom" - dijabetesom našeg mlađeg djeteta.

Prvo, pretpostavljam da je to dobro što svakim danom imam sve manje vremena nego nekada, tako da pokušavam što manje sudjelovati u regulaciji njezinog šećera - što je i njoj samoj cilj.

To što jedna 15-godišnjakinja ne smatra previše važnim paziti na svoje šećere - od čestih mjerenja, pa time i korekcije istih do redovite i kvalitente ishrane - to je već druga priča. nut

Uglavnom, danas smo bili na redovnoj godišnjoj skupštini našeg društva VELIKI ZA MALE SA ŠEĆERNOM BOLEŠĆU.

Ovdje vam predstavljam našu redizajniranu stranicu u kojoj sam i ja sudjelovala. smijeh

Što reći? Vidjeli smo neke stare poznanike koji redovito svake godine dolaze na skupštinu, vidjeli smo i neke nove ljude s (pre)dobro reguliranom djecom, dok oni kojima bi najviše koristala predavanja - nisu bili. Tako je to valjda normalno u životu.

Mogu reći da se dosta trudimo (čak sam danas čula na predavanju da su djeca koja dobiju dijabetes u ranom djetinstvu, kao Mala, dulje pod zaštitom roditelja - čitaj: Rudarke rolleyes nego oni koji tu bolest dobiju kao stariji, pa djelomično i sami preuzmu dio odgovornosti za regulaciju šećera) oko svega, no naši tzv. "srednji" šećeri nisu nikada bili savršeni kao kod neke djece što smo danas upoznali. Doduše, kako bi to Guzda rekao - da li je to onda pravi život. Hm.

Toliko. Ako imate volje pomoći na bilo koji način našoj udruzi - slobodno mi se javite. Ja uvijek imam ideje kako se mogu iskoristiti i nenovčane donacije. cerek

Post je objavljen 10.12.2011. u 17:10 sati.