Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozenakamenski

Marketing

NE u EU

Danas je povijesno važan dan za Hrvatsku - potpisuje se pristupanje Europskoj uniji.
S obzirom da sam potpuno uvjerena u pogubnost tog pristupanja, sa stajališta državnih interesa kao i interesa velike većine građana, kao svojevrstan znak protesta donosim govor engleskog
europarlamentarca Nigela Faragea, dio kojeg smo već mogli pročitati u nekim novinama.

Obraćajući se parlamentu rekao je:

“ Pokušao sam utvrditi postoji li u Hrvatskoj objektivna nacionalna rasprava o ulasku u EU, postoji li fer kampanja za ulazak u EU.

Evo što sam otkrio!

Otkrio sam da EU radi sve što može da potkupi hrvatsku političku klasu. Ide im, zapravo, prilično dobro!
Do sada je EU Hrvatskoj dala 320 milijuna eura za predpristupne fondove. EU je upravo potrošila milijun eura za besramnu kampanju koja Hrvatima govori da je EU njihova jedina nada.

Lukavo, čak ste dali jako dobro plaćene poslove hrvatskoj političkoj eliti u eu parlamentu i eu komisiji, samo kako bi pokazali kako će dobro vladajućoj klasi biti ako Hrvatska uđe u EU.

EU zastave su izvješene ispred svih institucija po cijeloj zemlji kako bi se postigao utisak da je ulazak u EU već gotova stvar.

Imate i revne pomagače u Hrvatskoj – zato što stari komunisti još uvijek drže sve pozicije moći. I svi će oni postati enormno bogati ako HR uđe u EU.

Postoji još mračnija strana svega ovoga jer u Hrvatskoj ne postoje slobodni mediji.
Uopće ne postoji nikakva nacionalna rasprava o ulasku u EU. Čak je ponuđena nagrada od 10 000 KN svakome tko pronađe bilo kakav članak protiv ulaska u EU u bilo kojim hrvatskim novinama.

Cijela kampanja je besramna, korumpirana i izopačena. To smo sve već prije vidjeli prilikom pristupanja drugih država, ali mislim da se ovo u Hrvatskoj događa u puno većem obimu nego u drugim državama.

Ova zemlja je više od 1000 godina tražila nezavisnost, a zadnjih 20 godina je i ima – izašli su iz propalog političkog projekta zvanog Jugoslavija, a ako će glasati za ulazak u EU glasat će za ulazak u novu Jugoslaviju, politički eksperiment koji propada, koji će se urušiti u sebi.
Bilo bi mi drago da u zadnjih mjesec, dva postoji neka rasprava u Hrvatskoj, ali, nažalost, sumnjam u to.“

Farage je puno godina članu eu parlamenta, i kao insider je zasigurno dobro upućen u mehanizme djelovanja EU. Da ima istine u tome što govori potvrđuje i odgađanje referenduma – mjesec dana manipulacije je puno i praktički osigurava prolazak na referendumu. Samo bi dobro organizirana udružena kampanja svih koji o tome drugačije misle mogla u tom smislu nešto promijeniti.

Sabor ima vrlo značajnu ulogu u pristupanju EU – potrebna je dvotrećinska većina za ratifikaciju ugovora. Tu se vidi koliko je diletantska politika i neodgovorna priprema za izbore svih političkih snaga koje se protive ulasku u EU odlučujuća za sudbinu zemlje.

U postu od 12.8. ove godine podrobno sam navela numerološke činjenice koje govore o opasnostima ulaska u EU. Sada bih dodala samo još jednu.

Naime, svi koji čitaju moje analize već i sami znaju da su brojevi 1 i 2 potpuno različitih energija i, kad se nađu zajedno kod nekoga ili nečega, izazivaju pomutnju, nesigurnost i tendenciju realiziranja negativnijih osobina tih brojeva.
Hrvatska kani postati 28. članica EU, (to je broj 1 koji neki numerolozi smatraju nesretnim brojem, a ja bih rekla da ga dva energetski suprotna broja od kojih se sastoji, 2 i 8, čine težim za pozitivnu realizaciju), a 11. je po redu za potpisivanje. I broj 28 i broj 11 su vrlo zahtjevni brojevi sami po sebi, a ovako kombinirani neminovno rezultiraju strahovitom nervozom, gubljenjem smjera, ishitrene, nepromišljene postupke. To će tako sigurno biti, ako sada uđemo u EU.

Godine 2017. Hrvatska će biti u osobnoj godini broj 1, a to će biti i broj univerzalne godine. Ta godina bit će godina energetske obnove i novih prilika općenito, a naročito za Hrvatsku . Ta godina je idealna za nove početke, ako se pozitivno realizira, a do tada će situacija unutar EU najvjerojatnije biti jasnija. Ulazak u EU prije 2017. bit će poguban za državu, osim možda za one o kojima je govorio Farage.

Ljudima koji se intenzivnije bave duhovnošću, odnosno onima koji znaju da postoje više dimenzije života i energetski entiteti koji se ne vide prostim okom, nego se mogu osjetiti, rjeđe vidjeti, kroz meditaciju i molitve, poznato je i postojanje znakova koji nam se šalju. Onima koji su ih naučili prepoznavati, život postaje lakši, sa manje počinjenih grešaka.

Činjenica da se vladin zrakoplov pokvario po dolasku u Bruxelles, kao i činjenica da se Jadranki Kosor otežavao put iz Marseillea u Bruxelles jak je znak i snažno upozorenje. Hrvatskoj se očito nešto poručuje, no ona to ne zna čuti.




Post je objavljen 09.12.2011. u 13:08 sati.