Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...zakoni!

...T.Cetinski-Znaj da bit cu tu...

U svitu postoje razni zakoni...ali najinteresantniji su oni koji nastanu ka' posljedica zivotnih iskustava pa ih mozemo primijeniti di god...evo nekoliko takvih! smokin

Najprije bi poceja sa cinjenicom, a to je kako moramo uvik imat na pameti da smo jedinstveni na ovom svitu, isto ka' i svi ostali...pa bi taj zakon nazva ZAKONOM JEDINSTVENOSTI.
...sta rec za ZAKON NORMALNOG...e taj obicno malo kasnije „pali“, zato sta SVI i SVE u zivotu izgleda normalno dok ih ne upoznas!!!
ZAKON CUJNOSTI izgleda bez veze, ali ako mislis da te niko u zivotu ne slusa, probaj prdnuti!!!
...ovoga bi nadoveza na prethodnog, a to je ZAKON PERVERZIJE:...nista se ne sekirajte, sve izgleda perverzno samo prvi put.
ZAKON ISKUSTVA sigurno ste vec iskusili na svojoj kozi, jer iskustvo je nesta sto necete dobit sve dok ne prodje trenutak kad ti TO triba.
...tako je nasta ZAKON UVERLJIVOSTI, koji kaze da nikad ne provjeravajte dubinu mutne vode s obadvi noge.
PADAJUCI ZAKON je uvik upitan, ali ako ste probali i to vam ne uspije iz prve, onda padobranstvo definitvno nije za vas.
...zato je ZAKON BRIZNOSTI jako zanimljiv, ako misliite da nikog nije briga jesi li zivi, probajte priskocit ratu kredita.
...ako nekom posudite 100 kuna i vise ga nikad ne vidite, vjerovatno je vridilo te love...to vam je lipi moji, ZAKON POZAJMLJIVANJA!
ZAKON DUPLIKATA upamtite dobro, jer najbrzi i najsiguriji nacin da dupliciras 100 kuna je da ih presavijes na pola.
...ima zakon kojeg ne bi tribalo priskocit, a to je ZAKON NEDOSTATKA...eto naprimjer sex je ka' zrak. Nije pretjerano vazan, osim ako ga nemas.
...nego kad sam se vec taka sexa onda moram i zena: ...doduse njima ne triba nikakav ZAKON!!!...sa njima se najbolje ne nadmudrivat, najvjerovatnije ce te popusit.



Posto mislin da sam vam dopizdija sa svim ovim zakonima, samo cu jos na kraju spomenit ZAKON No1:

...u zivotu nemojte nista na silu, radije uzmite veci cekic!!! thumbup

... i No1a.) koji kaze:

...naucite znat, kad triba stat !!! belj


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 11.01.2012. u 00:05 sati.