Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Zadarsko srce za ljepši Bozic svima

Humanitarna akcija "Zadarsko srce za ljepši Bozic svima" plod je inicijative dvije nase mlade sugradzanke Marije i Marine koje zele makar pokusati uljepsati Bozic onima kojima je to najpotrebnije.

Cilj akcije je prikupljanje sredstava materijalne i financijske prirode koje ce se podijeliti na nacin da će dio doniranih stvari odmah biti izdvojen za socijalno najugrozenije obitelji u Zupaniji, a dio će se prodavati po simbolicnim cijenama u nedjelju 11. prosinca od 10 do 18 sati u Maraschinu.

U prvom djelu nalazit ce se stand na kojem ce biti ponudzeni domaci kolaci koje ce pripremiti Marija i Martina zajedno sa svojim prijateljicama i mamama koji ce se moci konzumirati odmah uz kavu ili pak uzeti za doma.

U drugom dijelu bit ce postavljeni standovi na kojima će se po simbolicnim cijenama prodavati prikupljene stvari iskljucivo s ciljem da se od prikupljenih financijskih sredstava kupi nesto hrane koja ce se uz sve drugo priklupljeno odnijeti tim obiteljima na Badnjak. Bit ce postavljen i stand za umotavanje poklona za one koji zele napraviti dva dobra djela odjednom.

Skolskoj djeci nabavit ce se ono što im je uvijek potrebno kao sto su pernice i slicne stvari skolskog pribora, dok ce se manjima poklonit igacke u dobrom stanju koje ce se prikupiti donacijama.

Svaka donacija je dobrodosla, svaka kuna, svaka majica, svaka igracka je dovoljna da se nekome uljepsa Bozic i dobije osmjeh na djecja lica. Vazno je napomenuti da su organizatorice spremne doci u bilo koji dio Zupanije po vasu donaciju, ako niste u mogucnosti osobno doci u nedjelju 11. prosinca ispred Maraschina.

Za financijske uplate rjesenjem Ureda drzavne uprave u Zadarskoj zupaniji, Sluzbe za drustvene djelatnosti- Odsjek za rad, zdravstvo i socijalnu skrb, odobren je ziro racun 2340009-3101616708 s naznakom "Martina Paleka - za humanitarnu akciju".

Kontakt broj na koji mozete dobiti Mariju Tresoglavic je 098/955.92.97, a Martinu Paleku na broj 098/883.878.

Ukljucimo se svi, svaki od nas u skladu sa vlastitim mogucnostima i ucinimo da Bozic bude ljepsi svima!

autor: ezadar.hr

Post je objavljen 05.12.2011. u 12:30 sati.